Ejjj, nie ma płaczu . Głowa do góry . Wiesz, że będziesz miała teraz bardzo duże szanse, no
reklama
Ja jestem spoza Warszawy ale tam znalazlam w aptece po 130 zl za op i mi rodzinka wysyłała. Jeśli chcesz to znajdę namiar na aptekęDziewczyny mam pytanie. Gdzie i za ile kupujecie Lutinus? W tej ilości, ktora mam do aplilowania jedno opakowanie wystarcza mi na 3.5 dnia... a nie znalazlam taniej niz 160 za pudełko :/
Masz racje czasem trzeba przewartościować wszystko. U mnie pierwsza ciąża była bez atrakcji ta jest trudniejsza. Oby u Ciebie pierwsza ciąża tez przebiegała bez atrakcji :-) książkowo;-)Bardzo dobrze zrobiłaś... Musi przyjść moment przewartościowania... Niestety ja nie mam podstaw do tego...
Więc zostają mi bezsensowne rozmowy in klepanie w klawisze... Kibicuję Ci bardzo... Wytrzymasz wszytskie trudy, na końcu czeka wspaniała nagroda
Orchidea33
Fanka BB :)
Chetnie dzieki!Ja jestem spoza Warszawy ale tam znalazlam w aptece po 130 zl za op i mi rodzinka wysyłała. Jeśli chcesz to znajdę namiar na aptekę
Gonia0605
W poniedziałek byłam na pobraniu krwi i dzisiaj już mam pierwsze wyniki... Nie mogę się doczekać na resztę... Niby piszą do 14 dni roboczych, a wynik po dwóchEjjj, nie ma płaczu . Głowa do góry . Wiesz, że będziesz miała teraz bardzo duże szanse, no
Te łezki to nie z powodu szans czy ich braku... Tylko po prostu nie widzę żadnego sensu w mojej robocie... I okresami, szczerze jej nienawidzę... Dzisiaj akurat mam taki dzień
A jeszcze w przyszłym tygodniu prowadzę szkolenia po angielsku... Zawsze mnie to mega stresuje... Co innego pogadać z kimś przez parę minut, a co innego wykładać przez wiele godzin...
Gonia0605
Kate, dzięki, ale jest mi to naprawdę obojętne... Mogłabym znieść wszystko, byleby tylko była ciąża....Masz racje czasem trzeba przewartościować wszystko. U mnie pierwsza ciąża była bez atrakcji ta jest trudniejsza. Oby u Ciebie pierwsza ciąża tez przebiegała bez atrakcji :-) książkowo;-)
Apteka Medicover Atrium na ul.JP II 27. Kupowałam do końca grudnia i wtedy bylo po 130 zł opakowanieChetnie dzieki!
Wiem, wiem ale po tym wszystkim ciąża to powinien być radosny czas a nie pełny lęku. Chociaż i tak pewnie trochę go będzie. Dlatego, życzę Ci żebyś miała spokojną ciąże ;-) ostatni mocarz został. Kto wie a może tam czai się dziedzic rodzinnej fortunyKate, dzięki, ale jest mi to naprawdę obojętne... Mogłabym znieść wszystko, byleby tylko była ciąża....
reklama
Gonia0605
I bezcennych genów mojego mężaWiem, wiem ale po tym wszystkim ciąża to powinien być radosny czas a nie pełny lęku. Chociaż i tak pewnie trochę go będzie. Dlatego, życzę Ci żebyś miała spokojną ciąże ;-) ostatni mocarz został. Kto wie a może tam czai się dziedzic rodzinnej fortuny
Tak sobie po cichutku marzę, że to ten... W sumie to już dwa razy nie został podany, jakby czekał...
Pierwszy raz pomylili zarodki i nie podali mi tego, a ostatnio dzień podobno był dedykowany na 5-dniowego, a nie 6-dniowego....
A czytając Was na bieżąco, widać, że nie ma czegoś takiego jak spokój w ciąży po in vitro...
Podziel się: