G
gość2502
Gość
O nie, nie mow nic o chipowaniu bo az mnie cos boliMotylek, to Ty już zaczipowana . I jakie tam Bill Gates zbiera o Tobie informacje, co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie, nie mow nic o chipowaniu bo az mnie cos boliMotylek, to Ty już zaczipowana . I jakie tam Bill Gates zbiera o Tobie informacje, co?
Jest gorzej bo juz masz przeciwciala i za drugą szczepionką Twój organizm jeszcze bardziej walczy z tym wirusem... bo szczepionka to podanie w sumie wirusahehe a dajcie spokoj z tym szczepieniem. Po pierwszej dawce nie czułam się najlepiej, serio boję się kolejnej dawki bo ponoć jest dużo gorzej.
Wezzzz. Ja już z tego po prostu leję, bo ile można tłumaczyć . W mniejszych miejscowościach to jest dopiero używanie o czipowaniuO nie, nie mow nic o chipowaniu bo az mnie cos boli
a o mnie sie nie zapytasz nawetKurde, zaraz będę pisać sama ze sobą
pilas dzisiaj?Dobra, jest jedna ofiara . Opowiedz, dlaczego siedzisz w krzakach??? I nie ma, że się wstydzę
Hehe. Boje się bo poznają moje myśli a tak to zbierali informacje z mojego telefonu i komputera.Motylek, to Ty już zaczipowana . I jakie tam Bill Gates zbiera o Tobie informacje, co?
No powiedz co tam ciekawego robiłaś . I co jadłaś? Ja prawdziwe męskie żarcie, pulpety w sosie koperkowym . Ale za to z ciemnym makaronema o mnie sie nie zapytasz nawet
Pojechaliśmy nad jezioro pochodzić sobie po lodzie i ogólnie odpocząć a tam impreza na całego, ogniska, zarełko i czerwone dupy od zimnej wodyCoś ty, paznokcie by mi chyba z zimna odpadły
Nie ulegam instagramowym podążaniem za byciem cool
Jessuuuu, no to jest takie śmieszne . Mnie już czipowali z podstawówce jak były podstawowe szcsepinkiHehe. Boje się bo poznają moje myśli a tak to zbierali informacje z mojego telefonu i komputera.
wlasnie mi tesciowa mowila ze ta druga jest duzo gorsza.hehe a dajcie spokoj z tym szczepieniem. Po pierwszej dawce nie czułam się najlepiej, serio boję się kolejnej dawki bo ponoć jest dużo gorzej.