bazylia128
Fanka BB :)
Ogien ma cos takiego w sobie ze nie mozna przestac sie w niego wpatrywacJa bym zjadła taka kiełbaskę . Mega lubię siedzieć przy ognisku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogien ma cos takiego w sobie ze nie mozna przestac sie w niego wpatrywacJa bym zjadła taka kiełbaskę . Mega lubię siedzieć przy ognisku
Noooo, dopiero swąd palonych butów Cię otrzeźwiaOgien ma cos takiego w sobie ze nie mozna przestac sie w niego wpatrywac
to ja nie wiem co ty przy tym ognisku robisz A ty latem co chwile cos robilas jak nie grilla to ognisko chyba nie?Noooo, dopiero swąd palonych butów Cię otrzeźwia
Wszystko zależy od kliniki .Słuchajcie czy teraz mąż może być przy transferze czy z racji covidu jest to zabronione ?
Matko święta kobietko skąd bierzesz te teksty? Hahaha az mi sie przypomniało jak mój mąż kiedys na ognisku po pijaku buty zmoczył i stwierdził że je wysuszy, tylko ze położył na blisko ogniska i na drugi dzieńrano zaklada a tam czubki butów nieco zdezelowane xDNoooo, dopiero swąd palonych butów Cię otrzeźwia
No cóż, ja siebie samą równieżMy już po wizycie u doktora P. Sprawdził się nasz najgorszy scenariusz - szczepieeeenia, czyli 3-4 miesiące oczekiwania do kolejnego transferu no ale nic, jak trzeba to trzeba, oby to pomogło
@Per Em - aleś mnie nastraszyła, jak dobrze, że wszystko ok, uff
Ja o piwku tez marzeZ sokum malinowym i taaaakie zimneja bym sie teraz wszystkiego nachlala a najbardziej gazoanego piiffkkaaaa - ze mna bys sie nie brzydzila alkoholu
A dorośli mówili żeby nie patrzec w ogień bo się w nocy do łóżka zesikaszOgien ma cos takiego w sobie ze nie mozna przestac sie w niego wpatrywac
A ja sobie dzisiaj pozwoliłam . Z przyjaciółka z liceum, spacerując po Starówce 2 grzane piwka w deszczu... Właśnie wracam do domuJaaaaaaaa. Przecież ja się brzydzę alkoholu
Edit
W lato się mniej brzydzę