reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No powiedz co tam ciekawego robiłaś 😊. I co jadłaś? Ja prawdziwe męskie żarcie, pulpety w sosie koperkowym 😜. Ale za to z ciemnym makaronem 😎
bylam oddac krew i siki a potem przyjechala po mnie mama i wpychala we mnie schabowego a ja wolalam drozdzowke z serem i paczka ;) Ale wiesz co ze takie pupeciki w sosie koperkowym i puree to ja uwielbiam ;)

Spoko coś o tym wiem, albo że to ingerencja w organizm ludzki żeby nim sterować :D lub to bedzie powodować bezpłodność bo za duzo dzieci sie urodzilo. Jeplabym w łeb takie osoby co te brednie gadają 🧘‍♂️🤨
U nas jeszcze mówią że ludzie byli za bogaci i chcą teraz zubożyć społeczeństwo 😂😂😂.
Ja szczególnie jestem bogata po tych in vitro 😂

reklama
Do góry