reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobra, jest jedna ofiara 😜. Opowiedz, dlaczego siedzisz w krzakach??? I nie ma, że się wstydzę 😜
Czycham na ofiarę ;D haha, nie no szukam tu odpowiedzi bo pewnie czeka nas in vitro, w polowie marca pierwsza wizyta a w grudniu zaklepalismy wycieczke do Grecji na początek czerwca... i nie wiem czy odwoływać ją czy nie, zapytalam tu ile u kobietek po trwal caly proces in vitro. Kurde chce jechać ale sama nie wiem jak to w czasie sie rozłoży i nie wiem co dalej

reklama
Wiesz, ja zapamiętałam słowa immunologa Paśnika, że po 3 nieudanych transferach trzeba do niego walic drzwiami i oknami 😜. Przyczyn tak naprawdę może być wieeeeeele i czasami jest tak, że się ich po prostu nie znajdzie 😔.
A miałaś już jakieś badania robione? Histeroskopię np?
Tak miałam histerolaparoskopie w październiku bo mam endometrioze...usunęli wodniaka i torbiel...mam jeszcze jeden zarodek wprawdzie 2BB ale chciałabym teraz lepiej przygotować się do transferu bo ewidentnie coś zaczyna się dziać i za chwilę koniec...

Czycham na ofiarę ;D haha, nie no szukam tu odpowiedzi bo pewnie czeka nas in vitro, w polowie marca pierwsza wizyta a w grudniu zaklepalismy wycieczke do Grecji na początek czerwca... i nie wiem czy odwoływać ją czy nie, zapytalam tu ile u kobietek po trwal caly proces in vitro. Kurde chce jechać ale sama nie wiem jak to w czasie sie rozłoży i nie wiem co dalej
Jedź i na nic się nie oglądaj. Na pewno przyda się Wam taki fajny relaks w pięknej Grecji. Potem pochłonie Cię in vitro 🙄. Ja już dwa lata nie byłam bo cały czas odkładam kasę na leczenie... I dalej jestem w punkcie wyjścia...

reklama
Tak miałam histerolaparoskopie w październiku bo mam endometrioze...usunęli wodniaka i torbiel...mam jeszcze jeden zarodek wprawdzie 2BB ale chciałabym teraz lepiej przygotować się do transferu bo ewidentnie coś zaczyna się dziać i za chwilę koniec...
U mnie 2 razy beta 0 a 3 razy coś tam rosła i zaraz spadła. Ja posłuchałam się rad swojej lekarki i wybrałam się do immunologa. Coś tam znalazł ale powiedział, że z takimi wynikami kobiety też powinny zajść w ciążę. A u mnie dupa. Zaproponował leczenie lecz nie pomogło, i teraz zabieramy się za kolejną opcję

Do góry