Ewunka
Fanka BB :)
Takkkkkkkk taki zdrowy keczup - bo to sam pomidorto znaczy ketchup taki robisz?![]()
![]()
Ta twoja corunia przecudna - lubie takie zdjecia a na pierwszym wyglada jak by conajmniej dynie jadla
![]()

A na 1 zdjęciu jje rogalik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takkkkkkkk taki zdrowy keczup - bo to sam pomidorto znaczy ketchup taki robisz?![]()
![]()
Ta twoja corunia przecudna - lubie takie zdjecia a na pierwszym wyglada jak by conajmniej dynie jadla
![]()
Jak pojedziesz do szpitala to zrobią usg i może coś więcej. Generalnie weź ze sobą środki czystościowe zużyte ( podpadła, wkładka) bo jak mówisz, ze krwawisz to będzie chciała położna zobaczyć jakie nasilenie.Dziewczyny zaczęłam krwawić, co mam robić? IP czy gdzie?
No akurat weszłamI zobacz jaka czujna jest![]()
Śniadanie musi być pożywneMoja tez lubi [emoji39]
Ja nq codzien jednak bardziej dietetycznie, jak bede wazyc tyle co Ty to i 7 razy w tyg bede tak jesc.[emoji38]
Ja tre każdego pomidoraBo to musi byc specjalny rodzaj pomidora, zeby takie tarcie mialo sens, inczej na 2 kanapki pol kg zuzyjesz [emoji38] Mozna po prostu obrac ze skorki i zmiksowac pomidora i taka papke dac na bagietke razem z oliwa. Efekt bedzie ten sam.
Mozna tez dodac czosnek w wersji hard [emoji6]
ja uwielbiam czosnek - jutro robieBo to musi byc specjalny rodzaj pomidora, zeby takie tarcie mialo sens, inczej na 2 kanapki pol kg zuzyjesz [emoji38] Mozna po prostu obrac ze skorki i zmiksowac pomidora i taka papke dac na bagietke razem z oliwa. Efekt bedzie ten sam.
Mozna tez dodac czosnek w wersji hard [emoji6]
Dobra dobra, nie możesz bez nas żyćNo akurat weszłam![]()
Jak zycie pokazuje NIE MA BRZYDKICH ZARODKOWTakkkkkkkk taki zdrowy keczup - bo to sam pomidor
A na 1 zdjęciu jje rogalikbez drzemu bo nam się spieszylo na usg
Ta moja córka byla bardzo brzydkim zarodkiem
![]()
Mnie do śniadania czosnek nie pasujeja uwielbiam czosnek - jutro robie![]()