reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z koktajlami to tak właśnie jest ja jeden ze szpinakiem robie pycha i sycący z bananem i jogurtem naturalnym plus mleko kokosowe moj synek uwielbia i zawsze podpija.
oj tak z mlekiem kokosowym albo migdalowym ale ja banana nie jadlam bo ma strasznie duzo cukru. Ja te koktajle nie jadlam dla smaku tylko dla efektu a i czulam sie po nich bardzo dobrze - moze psychicznie lepiej ;)

Ja też wolę koktajle ze szpinakiem - on jest zdrowy i w sumie nie ma smaku. A jak piję z jarmuzem to mnie mocno cofa 🥵. Ale się jakiś czas poświęcałam bo lekarka kazała 😜. Potem odkryłam sZpinak i byłam w niebie 😊. Wreszcie koktajle zaczęły smakować 😊
ale ja pilam z tym i z tym 😂

@nieagatka ja jeszcze w pewnym momencie na sniadanie jadlam codziennie jajka,avocdo i pomidor - pycha zdrowe i starczalo na dlugo. Wogole duuuuzzzooo jajek one maja cukier 0 a mocno syca i smakuja i mozna je na 200 spsobow robic. Pilam tez duzo zielonch koktajli. Mialam wszystko mrozone - jarmuz, szpinak do tego jablko, avocado cytryna i na raz ;)
Ja jem pomidor, avocado, marchewka. Jajko moge czasami zjesc, choc na twardo srednio lubie, wole.omlet czy jajecznice.
Ale dzieki.

reklama
Do góry