bazylia128
Fanka BB :)
ty mnie wogole ostatnio zaskakujesz jak sie wzielas za siebie. Bardzo lubie takie akcjeJa mam silna wole w miare

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ty mnie wogole ostatnio zaskakujesz jak sie wzielas za siebie. Bardzo lubie takie akcjeJa mam silna wole w miare
jaki to jest tarty pomidor? Ty mieszkasz za granica? Co tam dobrego jeszcze sobie jadasz?Za pieniądze bym tych zielonych koktaili nie wypije
A na śniadanie bułeczki, tarty pomidor oliwa z oliwek I szynka parmeńska do tego kawusia na mleku i sok pomarańczowy
1 w tyg rogalik z dżemem![]()
oj tak z mlekiem kokosowym albo migdalowym ale ja banana nie jadlam bo ma strasznie duzo cukru. Ja te koktajle nie jadlam dla smaku tylko dla efektu a i czulam sie po nich bardzo dobrze - moze psychicznie lepiejZ koktajlami to tak właśnie jest ja jeden ze szpinakiem robie pycha i sycący z bananem i jogurtem naturalnym plus mleko kokosowe moj synek uwielbia i zawsze podpija.
ale ja pilam z tym i z tymJa też wolę koktajle ze szpinakiem - on jest zdrowy i w sumie nie ma smaku. A jak piję z jarmuzem to mnie mocno cofa. Ale się jakiś czas poświęcałam bo lekarka kazała
. Potem odkryłam sZpinak i byłam w niebie
. Wreszcie koktajle zaczęły smakować
![]()
krwawic czy plamic?Dziewczyny zaczęłam krwawić, co mam robić? IP czy gdzie?
ale masz tatoooU mnie są takie w klinice. Nie są przezroczyste![]()
jejjkkuuuuu CZEKAMY na wiadomosc od ciebie - TRZYMAJ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak się boję... Liczę, że to tylko krwiak. Nawet nie mam siły płakać
Ja jem pomidor, avocado, marchewka. Jajko moge czasami zjesc, choc na twardo srednio lubie, wole.omlet czy jajecznice.@nieagatka ja jeszcze w pewnym momencie na sniadanie jadlam codziennie jajka,avocdo i pomidor - pycha zdrowe i starczalo na dlugo. Wogole duuuuzzzooo jajek one maja cukier 0 a mocno syca i smakuja i mozna je na 200 spsobow robic. Pilam tez duzo zielonch koktajli. Mialam wszystko mrozone - jarmuz, szpinak do tego jablko, avocado cytryna i na raz![]()
Ja przy początkowych krwawieniach zawsze na klinike jechałam- oni widzą więcej.Dzwoniłam do kliniki, kazali jechać do szpitala. Krwawię mocno, bez skrzepów, bez skurczy.
5+4
Ja krwawiłam 3 razy i bez krwiaka.Tak się boję... Liczę, że to tylko krwiak. Nawet nie mam siły płakać