reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze nie ma ciąży i nie wiadomo czy w ogóle, a ja nie mogę spać i latam często do łazienki.Zaraz po transferze pojechałam do mamy, która o niczym nie wie i już zaczęłam żałować, bo pyta się czy przeziębiłam pęcherz.
Dziewczyny czy Wy też po transferze Tak biegałyście siusiu?
Ja z Marcelina biegałem co chwilę. Teraz jestem w 17 tc i chodzę bardzo zwyczajnie do Wc w nocy budzę się tylko raz . Nie wiem od czego to zależy.....

reklama
Nie przejmuj sie ja mam tak samo - chyba gorzej bo cokolwiek bym nie kupila z wyprawki to przez jakis czas mam takie przygniatajace uczucie leku - pozniej dopiero mija, oswajam sie z tym i moge sie cieszyc ;) No i nie pociesze cie - to chyba nam nie przejdzie ;) hehehehehehehehehe co ty znowu robilas z tymi gumkami ;) Ja mialam calego sylwestra spierniczonego bo glupia nadmuchalam trzy balony i Łukasz na mnie najechal ze jak ja moglam byc tak nieodpowiedzialna ze moglo dojsc do jakiegos niedotlenienia!!! pozniej siedzial ze mna i sam mnie przekonywal ze napewno nic sie nie stalo ;)
Faceci....🤦‍♀️
Ja to zauwazylam ze tak naprawde to on sie nartwi o swoja coreczke a nie o mnie.
Niunia jest dla nigo calym swiatem chociaz jeszcze siedzi w brzuchu.Moj maz gra w tota bo liczy ze wygra gruba kase i osiadzie gdzies na wsi i bedzie lowil ryby.Ja zawsze mu mowie ze sie z Wawy nie wyprowadze.I nawet teraz on mowi ze jak wygra to sie wyprowadza i zabiera corke skoro ja nie chce z nimi wyjechac😂

Ja robiłam jej wyzwania. I powiem tak...
Jak nie zmieni się diety to efekty są słabe. Ja nic nie chudnę ( w sumie to nie chcę) ale trzymam wagę, jestem w formie i jakieś tam mięśnie widać. Tylko że ja żrę jak prosiak 🙈
Ja ciągle 60kg. To już moja stała waga
Wiesz co ja czesto mam wrazenie ze po cwiczeniach sie nie chudnie tzn nie tracisz na wadze ALE to cialo sie robi takie smuklejsze, wyciagniete, robia sie wciecia i wygladasz zupelnie inaczej a przy tym postawa tez duzo ladniejsza bo ja sie przestalam garbic - teraz wszystko wrocilo 😂 👍 👍

Widziałaś jak on odpisuje na e-maile? Jak upośledzony🤦. Zadasz mu 3 pytania a on odpisze: tak lub nie i chu wie do którego pytania jest odpowiedź 🤦. Ale i tak spróbuję
Chcę się jeszcze umówić się na wizytę online... Na którą pewnie poczekam ze 3-miesiace🤦
Ja widziałam te jego odpowiedzi U przyjaciółki.....
Lepiej nie zadać więcej niż 1 pytania 😁 bo tak jak mówisz nie wiadomo na które odpowiada.
Jej napisał schemat ten co ostatnio ( 2 lata temu ) receptę wyśle poczta powodzenia.

Przeczytaj moj post, zwroc uwage na slowa - zero formy, brak snu i takie tam...
Ale nikt Ci nie karze tego robic idealnie, wyczynowo ;) wiesz jak wygladaly moje poczatki wlasnie z chodakowska? Jak bym nieplenosprawna byla - serio 😂 😂 😂 powiedziec o tym ze smiesznie to wygladalo to duze przegiecie - to byla parodia ;) Tak naprawde kazdy ruch jest bardzo dobry - najwazniejsza jest systematycznosc - ja sie zmuszalam przez pierwsze dwa tygodnie - pozniej to byla przyjemnosc i nie wyobrazalam sobie dnia bez aktywnosci zwlaszcza biegania - to jest najlpesze lekarwstwo bo poza aspektami fizycznymi to przede wszystkim zaje.....cie mi pomagalao na glowe ;) Jak zobaczysz pierwsze efekty i zalapiesz bakcyla to nie ma sily zeby cie zatrzymala ;)

Ostatnia edycja:
Ale nikt Ci nie karze tego robic idealnie, wyczynowo ;) wiesz jak wygladaly moje poczatki wlasnie z chodakowska? Jak bym nieplenosprawna byla - serio [emoji23] [emoji23] [emoji23] powiedziec o tym ze smiesznie to wygladalo to duze przegiecie - to byla parodia ;) Tak naprawde kazdy ruch jest bardzo dobry - najwazniejsza jest systematycznosc - ja sie zmuszalam przez pierwsze dwa tygodnie - pozniej to byla przyjemnosc i nie wyobrazalam sobie dnia bez aktywnosci zwlaszcza biegania - to jest najlpesze lekarwstwo bo poza aspektami fizycznymi to przede wszystkim zaje.....cie mi pomagalao na glowe ;) Jak zobaczysz pierwsze efekty i zalapiesz bakcyla to nie ma sily zeby cie zatrzymala ;)
Kiedys po 2 miesiacach skalpela Chodakwoskiej efekty byly prawie zadne. Przed ta ciaza na diecie od dietetyka chudlam polowe tego co powinnam. Ja po prostu wiem, ze efektow nie bedzie, albo beda tak male, ze sie zniechęce, no ale zeby nie bylo, ze nie probowalam. Jak nie teraz to po powrocie do pracy nie ma szans.

Przeczytaj moj post, zwroc uwage na slowa - zero formy, brak snu i takie tam...
Przy starszaku schudłam bardzo szybko spacerując z wózkiem, może córeczka lubi spać w wózku? Wtedy taki 1.5-2 godzinny spacer wystarczy , do tego lekka dieta i powinno coś z wagi ruszyć.
Ja na chwilę obecną nie mam weny. Moja córka niestety nie przepada za wózkiem, owszem na chwile to jeszcze ujdzie.

Przy starszaku schudłam bardzo szybko spacerując z wózkiem, może córeczka lubi spać w wózku? Wtedy taki 1.5-2 godzinny spacer wystarczy , do tego lekka dieta i powinno coś z wagi ruszyć.
Ja na chwilę obecną nie mam weny. Moja córka niestety nie przepada za wózkiem, owszem na chwile to jeszcze ujdzie.
Do tej pory spala, teraz dnie spedza tak - wiadomo wozek jest be, bo tam nie moze kombinowac [emoji38]

Załączniki

• IMG_20210201_133110.jpeg
    IMG_20210201_133110.jpeg
    82,5 KB · Wyświetleń: 176
Ostatnia edycja:
reklama
Kiedys po 2 miesiacach skalpela Chodakwoskiej efekty byly prawie zadne. Przed ta ciaza na diecie od dietetyka chudlam polowe tego co powinnam. Ja po prostu wiem, ze efektow nie bedzie, albo beda tak male, ze sie zniechęce, no ale zeby nie bylo, ze nie probowalam. Jak nie teraz to po powrocie do pracy nie ma szans.
No kochana to mi wyglada na typowe objawy IO - moze zrob sobie na czczo cukier i insuline bedziesz wiedziec wskaznik Homa. Caly ogrom kobiet majacy problem z IO przezywa bardzo duze frustracje z takiego powodu ze pomimo diety nie chudna. Niestety jest jeden z glownych objawow IO ze pomimo diety efektow nie widac.

Do góry