reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tk wlasnie nigdy sie nie spotkalam zeby az takie roznice w cenach byly - dodatkowo te badania czasami sie innaczej nazywaja a w skladzie maja to samo ;) Ja robilam wszystko w Gyncentum chociaz naleze do Gamety a skier mialam z APC ;)
Ja poprzednie badania robiłam w Salve Medica - Paśnik z nimi współpracuje, a teraz poszukałam i znalazłam taniej 😉

Mam niedrożny jajowód i lekkie odchyły w immunologii. To nie powinno przeszkadzac w zajściu w ciążę - Paśnik tak uważa. Ale niedawno robiłam allo mlr i wyszło mi 19% a powinno być min 40% i może to będzie przyczyną. Oby to było to
aha, zarodki same ładne blastki
Ciekawe od czego zależy zestaw badań, bo mi allo nie kazal sprawdzać... No ale ja nie mam swoich komórek, więc może dlatego...

No kochana to mi wyglada na typowe objawy IO - moze zrob sobie na czczo cukier i insuline bedziesz wiedziec wskaznik Homa. Caly ogrom kobiet majacy problem z IO przezywa bardzo duze frustracje z takiego powodu ze pomimo diety nie chudna. Niestety jest jeden z glownych objawow IO ze pomimo diety efektow nie widac.
Powiem szczerze, ze przeszlo mi to przez mysl. Za 3 tyg mam wizyte u gin, jak nie da mi skierowania, bo chce o nie poprosic, ale nie wiem czy moze, to bede kombinowac.

W ciągu dnia nie śpi [emoji33] czy tylko w wózku nie może zasnąć.
Jaka już duża, niedawno rodziłaś a teraz proszę już sama wstaje[emoji7]
Spi - ok 10h30 jakies 45min wtedy biore prysznic, kawa i ogarniecie kuchni po poranku, a jak po poludniu spi to prasuje, albo sprzatam albo gotuje...
No troche wczesnie zaczyna [emoji79][emoji79][emoji79]

Dobra, bo jest Was tu troche tych cwiczacych - trzeba mi cos dla totalnych laikow, co mnie nie zabije po 5minutach, ale cod co bedzie jakies efekty dawac. Kogo polecacie? Moja forma jest zerowa, znam tylko Chodakowska wiec slucham [emoji16]
Best self Basic może chodakowskiej bardzo fajnie i lajtowo a ponoć efektywnie.
Skalpel 2 z krzesłem jest super jak dla mnie i dosyć prosty a nie wiadomo kiedy pot cie zalewa.
Ja cwicze tylko z Chodakowska wiec nie polece ale raz widzialam trening z Lewandowska i tez byl spoko

Wyzwanie z kołakowska dajeszzzz :biggrin2::biggrin2: uwielbiam takie akcje ;) Chodakowska jest ciezka i trudna ;) A najlepiej to zainwestuj i kup sobie jakies ciezarki sama probuj chociaz to pol godziny dziennie a tak naorawde to wiesz ze najlpesze marszobiegi - nawet w miejscu przedTV - one zawsze dadz Ci pod kazdym wzgledem najlpesze rezultaty !!!!
Nie zgodzę się ze ciezka sa programy bardzo bardzo spokojne

Ja robiłam jej wyzwania. I powiem tak...
Jak nie zmieni się diety to efekty są słabe. Ja nic nie chudnę ( w sumie to nie chcę) ale trzymam wagę, jestem w formie i jakieś tam mięśnie widać. Tylko że ja żrę jak prosiak 🙈
Ja ciągle 60kg. To już moja stała waga
Dokladnie mozna jedynie kondycję wyrobić dietka musi być.

Nie no chce cwiczenia, ja sie szybko zniechęcam i mam spore niedobory energii przez brak snu wiec joga czy pilates odpadaja.
Obadam, dziekuje [emoji8]
Kochana na początku drogi z ćwiczeniami głosu nie wylaczaj bo trzeba słuchać żeby poprawnie ćwiczenia robic tez bo można się kontuzji nabawić albo kolana mogą odnowić posłuszeństwa.Daj znać co cwicxysz i czy zaczelas będę trzymać kciuki.Ja ci gwarantuje ze po kilku treningach energia cie zaleje

reklama
Ale nikt Ci nie karze tego robic idealnie, wyczynowo ;) wiesz jak wygladaly moje poczatki wlasnie z chodakowska? Jak bym nieplenosprawna byla - serio 😂 😂 😂 powiedziec o tym ze smiesznie to wygladalo to duze przegiecie - to byla parodia ;) Tak naprawde kazdy ruch jest bardzo dobry - najwazniejsza jest systematycznosc - ja sie zmuszalam przez pierwsze dwa tygodnie - pozniej to byla przyjemnosc i nie wyobrazalam sobie dnia bez aktywnosci zwlaszcza biegania - to jest najlpesze lekarwstwo bo poza aspektami fizycznymi to przede wszystkim zaje.....cie mi pomagalao na glowe ;) Jak zobaczysz pierwsze efekty i zalapiesz bakcyla to nie ma sily zeby cie zatrzymala ;)
Zgadzam się i moje poczatki również śmiech na sali.wyobraz sobie ze ja tez sie mniej garbie i piersi sie troszke uniosly

Do góry