reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A w temacie tego co te gnoje robią z Polska ...
Screenshot_20210201-142328.jpeg

Screenshot_20210201-142409_Gallery.jpg
Do nas dziś przyszła paczka z Pl od dziewczyny która poznałam tu ba forum 4 lata temu 😁 jeszcze z 2 innymi też mamy takie kontakty .
Mimo że dzieli nas 3500 km ja byłam u niej ona u mnie . Odsyła mi Maxi cosi I bazę Marceliny którą pożyczyłam dla jej dziecka ( urodziła rok po mnie ) i trochę ubranek 😂🤣😂🤣😂🤣
Marcelina jak narazie zrobiła siostrze miejsce w 1 szufladzie w swojej szafie ......

Powiem szczerze, ze przeszlo mi to przez mysl. Za 3 tyg mam wizyte u gin, jak nie da mi skierowania, bo chce o nie poprosic, ale nie wiem czy moze, to bede kombinowac.
Ale nie musisz od orazy robic calej krzywej zrob tylko na czczo cukier i inusline - juz cos bedzie wiadomo. Ja nienawidze robic krzywej. Prawda jest taka ze zeby schudnac to musi byc ten deficyt kaloryczny a posilki bardzo regularne i czyste ;) Mnie jak dopdal glod pomiedzy posilkami to robilam caly dzban wody - pol dzbanka lodu - woda niegazowana do tego listki miety cytryna i jakies borowki albo truskawki - pilam to bylo pyszne, nawadnialam sie i glod przechodzil ;)

Ciekawe od czego zależy zestaw badań, bo mi allo nie kazal sprawdzać... No ale ja nie mam swoich komórek, więc może dlatego...
Mi tez nie kazal ale sama zrobilam ;) Chcialam miec komplet i nie chcialam czegos przeoczyc - jedyne czego bym teraz nie robila to u meza hallo cos tam bo jak mi KIR wyszedl BX to wtedy nie ma zagrozenia ;)

Kochana na początku drogi z ćwiczeniami głosu nie wylaczaj bo trzeba słuchać żeby poprawnie ćwiczenia robic tez bo można się kontuzji nabawić albo kolana mogą odnowić posłuszeństwa.Daj znać co cwicxysz i czy zaczelas będę trzymać kciuki.Ja ci gwarantuje ze po kilku treningach energia cie zaleje
Nooo super uczucie - ja wstawalam pozniej o 5 rano zeby przed praca pobiegac - pozniej prysznic i caly dzien byl UDANY ;) a to poczucie ze sie robi cos dobrego dla siebie i przelmuje wlasne slabosci - nie do opisania ;)

reklama
Ale nie musisz od orazy robic calej krzywej zrob tylko na czczo cukier i inusline - juz cos bedzie wiadomo. Ja nienawidze robic krzywej. Prawda jest taka ze zeby schudnac to musi byc ten deficyt kaloryczny a posilki bardzo regularne i czyste ;) Mnie jak dopdal glod pomiedzy posilkami to robilam caly dzban wody - pol dzbanka lodu - woda niegazowana do tego listki miety cytryna i jakies borowki albo truskawki - pilam to bylo pyszne, nawadnialam sie i glod przechodzil ;)
Dla mnie jedzenie 4x dziennie do podjadania woda , woda albo woda 😉
Schudłam 10 kg w rok może nie za szybko 🤣 Ale doszłam do wagi jaka chciałam ( 52 kg )
Ja co do ćwiczeń..... no nie nie mogę😂
Za to spacer 10-15 km jest super
Każdy musi znaleźć coś co lubi .
A 2 lata mówiłam że no przecież jjem mało A waga stoi ....
Jak naprawdę zaczęłam jeść mało to waga spadła.
Często nam się wydaje mało 😉albo nie chcemy widzieć co i ile jemy

Do góry