bazylia128
Fanka BB :)
ile?Jeszcze 50 dni czekania na wyniki kariotypu.
Oszaleję przez ten czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile?Jeszcze 50 dni czekania na wyniki kariotypu.
Oszaleję przez ten czas.
Nie przejmuj sie ja mam tak samo - chyba gorzej bo cokolwiek bym nie kupila z wyprawki to przez jakis czas mam takie przygniatajace uczucie leku - pozniej dopiero mija, oswajam sie z tym i moge sie cieszyc No i nie pociesze cie - to chyba nam nie przejdzie hehehehehehehehehe co ty znowu robilas z tymi gumkami Ja mialam calego sylwestra spierniczonego bo glupia nadmuchalam trzy balony i Łukasz na mnie najechal ze jak ja moglam byc tak nieodpowiedzialna ze moglo dojsc do jakiegos niedotlenienia!!! pozniej siedzial ze mna i sam mnie przekonywal ze napewno nic sie nie staloDziekuje dziewczynki za odpowiedzi i przepraszam. Panika mną zarządziła. To wszystko dlatego ze w sobotę uderzyłam się przypadkiem w brzuch i to dość mocno. Rozciągałam gumkę w spodniach i ręka mi się omsknęła i uderzyłam się w brzuch w okolicach przepony. Od tego momentu bardzo skupiałam się na ruchach małej.
Od 7 rano już działałam z cola, sokiem, czekolada itp. Przyszłam do pracy na 10 i aktywność się zwiększyła po tych posiłkach ale dopiero po 3 godzinach ...
Wczoraj pierwszy raz gdzies w social mediach „pochwaliłam się” brzuszkiem i odrazu pomyslalam ze za kare stało sie coś złego
Myślałam ze po prenatalnych polowkowych ten lęk wreszcie odpuści ale czuje ze to się nie skończy już nigdy.
Mała fika jak poprzednio, może poprostu w weekend postanowiła odpocząć tak jak mama.
Silniejsze ode mnie jest przeświadczenie ze najpierw muszę zapytać dziewczyn z forum a dopiero potem zadzwonię do lekarza. Chyba wciąż licze na to ze będziecie zdrowym rozsądkiem spanikowanej kobity
No ja też z nią ćwiczę . Na zmianę z Martą H. Tylko wiem że moje kumpele z Kołakowską nie lubią ćwiczyć przez jej piszczący głosja ja lubialam ale chodakowska chyba jeszcze gorsza
Cudowny !!!!! Jak sie czujesz? Puszcza cie troche?
To niech sobie glos wyłączą podobno wyniki po wyzwaniu sa spektakularne - pdobno Ile ty teraz wazysz?No ja też z nią ćwiczę . Na zmianę z Martą H. Tylko wiem że moje kumpele z Kołakowską nie lubią ćwiczyć przez jej piszczący głos
Ale goraczki i dusznosci nie ma?Dziękuję kochana Teraz mam katar okropny, nic nie puszcza niestety
Ciulowate te wyniki , a jakaś diagnozę dali dlaczego tak się dzieje jak zarodki dobrej klasy ??Dwa razy 0,1
Raz 3
Raz 8
I raz przy dwóch zarodkach 30
Ja polecam 'Trening Fitness' . Na YT mam bardzo duzo filmikow , mozesz zaczac od krotkich treningow dla poczatkujacych. Jak dla mnie jedne z lepszych zestawow, z Chodakowska lubilam cwiczyc ale wysiadaly mi kolana .Dobra, bo jest Was tu troche tych cwiczacych - trzeba mi cos dla totalnych laikow, co mnie nie zabije po 5minutach, ale cod co bedzie jakies efekty dawac. Kogo polecacie? Moja forma jest zerowa, znam tylko Chodakowska wiec slucham [emoji16]
Ja robiłam jej wyzwania. I powiem tak...To niech sobie glos wyłączą podobno wyniki po wyzwaniu sa spektakularne - pdobno Ile ty teraz wazysz?