reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czas oczekiwania: do 40 dni roboczych. Masakra

Wyliczyłam, że wyniki będą w 3 tygodniu marca. A dzis mam pierwszy dzień lutego.
W między czasie chyba pomęczę moją endokrynolog żeby zleciła mi badania immuno.

Bo wizyta u gin dopiero w końcówce kwietnia.

Dziekuje dziewczynki za odpowiedzi i przepraszam. Panika mną zarządziła. To wszystko dlatego ze w sobotę uderzyłam się przypadkiem w brzuch i to dość mocno. Rozciągałam gumkę w spodniach i ręka mi się omsknęła i uderzyłam się w brzuch w okolicach przepony. Od tego momentu bardzo skupiałam się na ruchach małej.
Od 7 rano już działałam z cola, sokiem, czekolada itp. Przyszłam do pracy na 10 i aktywność się zwiększyła po tych posiłkach ale dopiero po 3 godzinach ...
Wczoraj pierwszy raz gdzies w social mediach „pochwaliłam się” brzuszkiem i odrazu pomyslalam ze za kare stało sie coś złego 🥺🥺
Myślałam ze po prenatalnych polowkowych ten lęk wreszcie odpuści ale czuje ze to się nie skończy już nigdy.
Mała fika jak poprzednio, może poprostu w weekend postanowiła odpocząć tak jak mama.
Silniejsze ode mnie jest przeświadczenie ze najpierw muszę zapytać dziewczyn z forum a dopiero potem zadzwonię do lekarza. Chyba wciąż licze na to ze będziecie zdrowym rozsądkiem spanikowanej kobity 😂
❤️❤️❤️
Nie przejmuj sie ja mam tak samo - chyba gorzej bo cokolwiek bym nie kupila z wyprawki to przez jakis czas mam takie przygniatajace uczucie leku - pozniej dopiero mija, oswajam sie z tym i moge sie cieszyc ;) No i nie pociesze cie - to chyba nam nie przejdzie ;) hehehehehehehehehe co ty znowu robilas z tymi gumkami ;) Ja mialam calego sylwestra spierniczonego bo glupia nadmuchalam trzy balony i Łukasz na mnie najechal ze jak ja moglam byc tak nieodpowiedzialna ze moglo dojsc do jakiegos niedotlenienia!!! pozniej siedzial ze mna i sam mnie przekonywal ze napewno nic sie nie stalo ;)

Dobra, bo jest Was tu troche tych cwiczacych - trzeba mi cos dla totalnych laikow, co mnie nie zabije po 5minutach, ale cod co bedzie jakies efekty dawac. Kogo polecacie? Moja forma jest zerowa, znam tylko Chodakowska wiec slucham [emoji16]
Ja polecam 'Trening Fitness' . Na YT mam bardzo duzo filmikow , mozesz zaczac od krotkich treningow dla poczatkujacych. Jak dla mnie jedne z lepszych zestawow, z Chodakowska lubilam cwiczyc ale wysiadaly mi kolana .

reklama
To niech sobie glos wyłączą 😂😂😂 podobno wyniki po wyzwaniu sa spektakularne - pdobno ;) Ile ty teraz wazysz?
Ja robiłam jej wyzwania. I powiem tak...
Jak nie zmieni się diety to efekty są słabe. Ja nic nie chudnę ( w sumie to nie chcę) ale trzymam wagę, jestem w formie i jakieś tam mięśnie widać. Tylko że ja żrę jak prosiak 🙈
Ja ciągle 60kg. To już moja stała waga

Do góry