@Mirka30 pokazuj zdjęcie Jestem chora na króliki
Mój mały śmierdzielek
Akurat tak się ustawił do zdjęcia i czekał aby go miziać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Mirka30 pokazuj zdjęcie Jestem chora na króliki
Ja tak, nadal latam, ale generalnie zaczęłam pilnować picia wody przed transferem, więc zwalam raczej ma to.Jeszcze nie ma ciąży i nie wiadomo czy w ogóle, a ja nie mogę spać i latam często do łazienki.Zaraz po transferze pojechałam do mamy, która o niczym nie wie i już zaczęłam żałować, bo pyta się czy przeziębiłam pęcherz.
Dziewczyny czy Wy też po transferze Tak biegałyście siusiu?
Nie widzialam, znam go tylko z opowiesci z forum. Moze skoro jestes jakby w trakcie wykonywania jego zalecen, wizyta bedzie jednak szyciej?Widziałaś jak on odpisuje na e-maile? Jak upośledzony[emoji1751]. Zadasz mu 3 pytania a on odpisze: tak lub nie i chu wie do którego pytania jest odpowiedź [emoji1751]. Ale i tak spróbuję
Chcę się jeszcze umówić się na wizytę online... Na którą pewnie poczekam ze 3-miesiace[emoji1751]
Tak kryminał świetny jest ale tylko jeden sezon tylko 10 odcinkówWłaśnie brat wczoraj polecił mi prokuratora mialam zapodac i okazało się że netflix mi się spoerdaczyl i dooooopa.to jest kryminal polski?
Gdybym miała kasę to bym podeszła do kolejnej stymulacji????ale ja nie jestem na twoim miejscu. Kuwa tym bardziej że nie masz gwarancji czy kolejna stymulacja będzie lepsza.....jeśli szczepienia nie wpływają na jakość komórek to zaryzykuj. Jaki jest koszt szczepień?Uwierz mi, nie chcesz wiedzieć co mi się dzieje w głowie . Spać nie mogłam . Ciągle nie wiem czy robię dobrze stawiając wszystko na jedną kartę .
Jeśli masz trzy pytania napisz trzy wiadomości odpowie może krótko ale będziesz wiedziała co i jak.Widziałaś jak on odpisuje na e-maile? Jak upośledzony. Zadasz mu 3 pytania a on odpisze: tak lub nie i chu wie do którego pytania jest odpowiedź . Ale i tak spróbuję
Chcę się jeszcze umówić się na wizytę online... Na którą pewnie poczekam ze 3-miesiace
W sumie, to może te 2,5 roku temu wózek też miałam wybrany, jak się skupię, mężowi wysyłałam że taki chce, tylko zmieniło mi się nie rok temu, więc się nie liczyJa mam wozek wybrany od jakiś 3 lat a łóżeczko od 2 i tu hit kołyskę mam od roku, tylko wymaga odświeżenia mąż po pierwszej becie chciał już ja malować
Pamiętaj, wierzymy do końcaTak się ucieszyłam, że postanowił zrobić psikusa i dał się zabrać do jedynego, właściwego Domku. Biorę trzy razy dziennie Lutinus 100 mg i Luteine też 3×100 mg. Mam zrobić betę 12 lutego, bo to dwudniowy zarodek. Mam maleńką nadzieję, że stanie się Cud.