reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dzis dopiero 4dpt ale powiem szczerze, ze nie wiem jak Wam ale mi sie straaaasznie czas wlecze. Nie wiem jak doczekam przyszlej soboty... myslicie, ze przy blastce 5-dniowej moge probowac robic test wczesniej? Wczoraj i dzis czuje, ze tak mnie rozpiera cos od srodka, brzuch boli troche jak na okres, troche tak cmi. Ale caly czas pelna nadziei 🥰 w ogóle przyznam Wam sie, ze wczoraj ogladalam lozeczka... 🙊 boje sie tylko, ze zapesze..

reklama
Tak pisalyscie o pierogach ruskich i dzisiaj zrobilismy kilka - yhmmm pycha sa ;)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    204,8 KB · Wyświetleń: 73
A możesz napisać ile brałaś proga? I czy acard 1x75 wystarczy?
Edit. Ty z tego co pamiętam miałaś FET a ja jestem na świeżym. Mam zalecenie 3x 200mg Utrogestan
Mialam 2 x 400 cyclogest ale dolozylam sobie lutke dopochwowa 2 x 100 - 5 dpt zrobilm bete i prog i byl niski zos okolo 18 to dorzucilam kolejne 2 lutki czyli razem 1200 i oczywiscie 1 x 3 duphaston ale on nie wychodzi z krwi. Najpierw acard ta mniejsza dwke ale pozniej lekarz mi zmienil na ta najwieksza - tak ja mialam FET.

Ja o tej krwi pepowinowej tez kiedys z lekarzem rozmawialam,ale dalismy spokoj bo na dzien dzisiejszy to nie ma wielszego sensu,moze za pare- nascie lat sie to faktycznie zmieni.
Tu jest taki fajny link dosyc rozjasniajacy fakty i mity

Fredziu kochana,trzymam ogromne kciuki za twojego maluszka👍nie ma cie jak pocieszyc,bo ten wewn strach,wq***w,ze wyszlo jak wyszlo byl i bedzie i wcale ci sie nie dziwie ,ze po scianach ze zlosci chodzisz,ale...jest jeden ,jest szansa...wyobraz sobie ze tego tez by nie bylo.🙉
Na jednego dzidziolka starczy,na nast zmien klinike,bo cos skopali🤦‍♀️

Mialam 2 x 400 cyclogest ale dolozylam sobie lutke dopochwowa 2 x 100 - 5 dpt zrobilm bete i prog i byl niski zos okolo 18 to dorzucilam kolejne 2 lutki czyli razem 1200 i oczywiscie 1 x 3 duphaston ale on nie wychodzi z krwi. Najpierw acard ta mniejsza dwke ale pozniej lekarz mi zmienil na ta najwieksza - tak ja mialam FET.
Wow, nieźle obstawiona byłaś 😁

Ja wczoraj tyle nalepiłam że jestem taka zmęczona i będziemy je jeść jeszcze jutro i nawet coś zamroze
heheheheeh no my we dwie takie ciagle zmeczone 😂 😂 😂 my tylko kilka sztuk zrobilismy na probe nie ma co mrozic. Ja godzine temu wzialm sobie juz prysznic i przebralam sie w pizamke :zawstydzona/y:ale tak mi jakos milo i tak mam zamiar spedzic niedziele ;) Oczywiscie ogladam youtuba a Łukasz pojechal mi do sklepu po lizaki nimm2 - teraz na to mam zajawke ;) Byl tez na stacji BP i tam sie ekspedientki wypytywaly co bedzie - chlopiec czy dziewczynka - poczym stwierdzily ze oby do mamy byla podobna 👍a nastepnie sie zapytala ILE MONIKA PRZYTYLA ? 😂😂😂 Dziewczyny polecacie cos na netflix - bo my od poczatku ogladamy wiedzmina - czasami takie gow....no jest nateflixie ze nie ma co ogladac.

reklama
Do góry