reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤
trzymamy kciuki!!!! supeer

Załączniki

• Screenshot_20210131-163455_Chrome.jpg
    Screenshot_20210131-163455_Chrome.jpg
    291,4 KB · Wyświetleń: 42
A czemu to się lekarza dobrego zmienia co? :p
U Guzowskiego bylam jak jeszcze nie wiedzialam ze mam niedrozne jajowody i to on mnie wyslal na HSG - jak sie okazalo ze tylko in vitro to od razu sie zapisalam do szefa szefow tj do najstarszego Rad...wana ale po dwoch wizytach on mial problemy zdrowotne i musial wziasc urlop i pmnie przeniosl do syna Pawełk i tam u niego juz zostalam ;)

Mam nospe, magnez i progesteron. A i jeszcze przez 10 dni mam zastrzyki Fragmin przepisane. Nie wiem tylko, czy acard dorzucić czy dać sobie spokój.
Nie będę nic kombinować, przez te nerwy w tym tygodniu nie mam już siły. Ale w końcu jestem spokojna
Ja sobie sama dorzucilam kilka lekow 😂👍bylam zdesperowana w tym wlasnie acard przy heparynie nawet ;)

reklama
U mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤
Super! To teraz tylko trzymac kciuki, zeby sie udalo. Badz pozytywnej mysli :) skoro on tak zawalczyl to na pewno latwo sie nie podda ;)

Do góry