reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤
trzymamy kciuki!!!! supeer

Załączniki

• Screenshot_20210131-163455_Chrome.jpg
    Screenshot_20210131-163455_Chrome.jpg
    291,4 KB · Wyświetleń: 50
A czemu to się lekarza dobrego zmienia co? :p
U Guzowskiego bylam jak jeszcze nie wiedzialam ze mam niedrozne jajowody i to on mnie wyslal na HSG - jak sie okazalo ze tylko in vitro to od razu sie zapisalam do szefa szefow tj do najstarszego Rad...wana ale po dwoch wizytach on mial problemy zdrowotne i musial wziasc urlop i pmnie przeniosl do syna Pawełk i tam u niego juz zostalam ;)

Mam nospe, magnez i progesteron. A i jeszcze przez 10 dni mam zastrzyki Fragmin przepisane. Nie wiem tylko, czy acard dorzucić czy dać sobie spokój.
Nie będę nic kombinować, przez te nerwy w tym tygodniu nie mam już siły. Ale w końcu jestem spokojna
Ja sobie sama dorzucilam kilka lekow 😂👍bylam zdesperowana w tym wlasnie acard przy heparynie nawet ;)

reklama
U mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤
Super! To teraz tylko trzymac kciuki, zeby sie udalo. Badz pozytywnej mysli :) skoro on tak zawalczyl to na pewno latwo sie nie podda ;)

Do góry