reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Co się stało, przepraszam jeśli nie dotyczytalam... Szukasz kliniki w Polsce? Dlaczego masz miec kwarantanne w hotelu?? To nie dotyczy żadnego europejskiego kraju, tylko jeden Portugalia jest na liście. Zarówno ja jak i Ania z forum dawalysmy jakoś rade ogarnąć stymulacje i transfer w Polsce mieszkając w UK. A co z klinika w UK?
Raczej wybieram się do Czech. Jeszcze nie ma kwarantanny w hotelu ale coraz głośniej u nas ( Szkocja) trąbią że wkrótce może objąć również kraje europejskie. Oby nie.
W UK już nie chcę, po 2 próbach mam dość. Szukam innej alternatywy, Polska to chory kraj i boję się tam podchodzić więc raczej będą to Czechy. Siedzę i myślę, jak to sensownie ogarnąć ale już pomału składam to do kupy

reklama
Raczej wybieram się do Czech. Jeszcze nie ma kwarantanny w hotelu ale coraz głośniej u nas ( Szkocja) trąbią że wkrótce może objąć również kraje europejskie. Oby nie.
W UK już nie chcę, po 2 próbach mam dość. Szukam innej alternatywy, Polska to chory kraj i boję się tam podchodzić więc raczej będą to Czechy. Siedzę i myślę, jak to sensownie ogarnąć ale już pomału składam to do kupy
Dobry plan, oby połączenia lotnicze były bo autem ze Szkocji to juz wyprawa...my z Bristolu jeździmy. Nie włącza krajów europejskich do tej hotelowej kwarantanny, to bylo by logistycznie malo realne. Ludzie maja tendencje to dorabiania nieprawdziwych faktów i teorii spiskowych. Może mozesz pierwsze wstępne wizyty zdalnie ogarnąć na początek? Mialas u was procedurę na NHS? Niestety te w państwowych klinikach maja slaba skuteczność

Hej 🙂 Jestem właśnie po wizycie
Dzisiaj ostatnie prenatalne były ✅
Misia zdrowiutka i spokojna 🙂👌
Waży 1800g 💪 i do 40tyg może ważyć ok 4kg💁‍♀️😀
Ma piękne długie rzęsy 👁️włoski na główce 👧i dluugie nóżki🦵
Jak ją podglądaliśmy otwierała oczka i dłubała w nosku😋Położona jest główka do dołu 👍
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia 😘❤️
cudownie Kochana :)

Czechy.
Jak masz jakieś pytania o cenniki to ja mogę podesłać z tych klinik z którymi pisałam.
Logistycznie bardzo do ogarnięcia ,choć teraz ten covid pieprz...
Ja szukałam kliniki z polską konsultanką ,wioę w sam raz dla Twojego Małża :)

Tak jak @annemarie pisała miałysmy plan :)....

@anett96 ,Anetka i dobrze ,że się nie obrażasz-równie dobrze wszystkie tu jesteśmy inkubatorami i w ogóle wszystkie kobiety-co za znaczenie mają geny??? i dont now...
@fredka84
z tym prasowaniem,,,,kurtyna... :)
@klaudiaanita pytam się kiiieeedy te szczęście Twoje tak urosło <3 a już ,że Baba to całkiem odjazdowo !!!! i love it!!!!

ps.

Wszystkim zainteresowanym dziękuję-i żyję :)

ps2.
gdzie znikły emotkiiiiiiiiii!!!!!!

Czechy.
Jak masz jakieś pytania o cenniki to ja mogę podesłać z tych klinik z którymi pisałam.
Logistycznie bardzo do ogarnięcia ,choć teraz ten covid pieprz...
Ja szukałam kliniki z polską konsultanką ,wioę w sam raz dla Twojego Małża :)

Tak jak @annemarie pisała miałysmy plan :)....

@anett96 ,Anetka i dobrze ,że się nie obrażasz-równie dobrze wszystkie tu jesteśmy inkubatorami i w ogóle wszystkie kobiety-co za znaczenie mają geny??? i dont now...
@fredka84
z tym prasowaniem,,,,kurtyna... :)
@klaudiaanita pytam się kiiieeedy te szczęście Twoje tak urosło <3 a już ,że Baba to całkiem odjazdowo !!!! i love it!!!!

ps.

Wszystkim zainteresowanym dziękuję-i żyję :)

ps2.
gdzie znikły emotkiiiiiiiiii!!!!!!
Mam nadzieje ,ze go jeszcze zrealizujemy🤣🤣🤣nie wiem dlaczego chce mi sie smiac jak to pisze🤣🤣🤣

Mam nadzieje ,ze go jeszcze zrealizujemy🤣🤣🤣nie wiem dlaczego chce mi sie smiac jak to pisze🤣🤣🤣
Zobacz ile dziewczyn by tego potrzebowało-ja miałam Ciebie( pamiętam to tłumaczenie cennika z niemieckiego :) ) ale pewno byłoby łatwiej klinąć i mieć ogarnięte :kliniki,cenniki,lekarzy,noclegi i połączenia :)👍👌👌👌

o!

znalazłam emotki 😂😂😂😂😅😅😅😅😅🤦‍♀️

reklama
Do góry