reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Dzis 4ta doba tak? To gdyby stanęły w rozwoju to powinni dzwonić. Skoro nie dzwonili to się rozwijają dalej, cobajmniej jeden. Tzn tak większość klinik robi, nie wiem jak ta Twoja. Ja obie osiagna stan blastocysty jutro to dlaczego maja czekac do niedzieli z dzwonieniem?Nie wiem czy jutro zadzwonię... Wieczorem muszę iść na imieniny i nie mogę się z tego wycofać . Chyba poczekam. Babka powiedziała, że sami zadzwonią w niedzielę rano.
Jesteś pewna, że by dzwonili jak by było coś nie tak?
annemarie
Nie,mowimy o klinice w Czechach.Co się stało, przepraszam jeśli nie dotyczytalam... Szukasz kliniki w Polsce? Dlaczego masz miec kwarantanne w hotelu?? To nie dotyczy żadnego europejskiego kraju, tylko jeden Portugalia jest na liście. Zarówno ja jak i Ania z forum dawalysmy jakoś rade ogarnąć stymulacje i transfer w Polsce mieszkając w UK. A co z klinika w UK?
nieagatka
Uuu pani, z Hiszpanii to bedzie w ostatnim mozliwym momencie [emoji6][emoji6]Luz:-) niestety nie mam patrzę tam non stop. Niby 7 dni roboczych to maja czas do środy. Normalnie jak świr zaglądam :-) no niedługo polecę do tej Hiszpanii i sama NGS zrobię.
Moim zdaniem to raczej biochemiczna, ale czasem cuda się zdarzają i może warto zmierzyć jeszcze raz. Poczekaj co Ci powie lekarz.Witam,
jestem po transferze 5 dniowej blastocysty 7 dpt moja beta wynosiła 8,9 mlU/ml , natomiast 9 dpt tylko 11,7 mlU/ml. Uważam , że jest to ciąża biochemiczna...czy warto robić jeszcze raz robić bete?
Aduś16
Rozumiem, to chyba nie duza różnica logistycznie. No chyba ze Czesi maja wieksze restrykcje covidoweNie,mowimy o klinice w Czechach.
annemarie
Maja uczulenie na odmiane angielska wirusa.Rozumiem, to chyba nie duza różnica logistycznie. No chyba ze Czesi maja wieksze restrykcje covidowe
Aduś16
Ale autem mozna przyjechac jeśli loty wstrzymane, wtedy kwarantanna nie obowiązuje , tylko test negatywny. UK mozna opuścić z celach medycznychMaja uczulenie na odmiane angielska wirusa.
annemarie
Malo fajne jest to wszystko,od dzisiaj w nocy sa kolejne obostrzenia .Hotele sa pozamykane,pelno policji,pusto...Ale autem mozna przyjechac jeśli loty wstrzymane, wtedy kwarantanna nie obowiązuje , tylko test negatywny. UK mozna opuścić z celach medycznych
reklama
Aduś16
Gdzie?? Bo się pogubiłam jużMalo fajne jest to wszystko,od dzisiaj w nocy sa kolejne obostrzenia .Hotele sa pozamykane,pelno policji,pusto...
Podziel się: