reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale narobiłyście smaka tymi słodkościami 🙈 więc i ja zaczelam piec🤣🤣🙈 żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem 🙈 połowa z dżemem połowa z budyniem 🙈 @fredka84 to wszystko przez Ciebie 🤪 co chwile jakieś pyszności wrzucasz 🤪🙈
Mega apetycznie wyglądają 😋.
Żeby nie było, że jestem taka torba nienażarta, to ja jem słodkości tylko raz dziennie 😉. Do kawy muszę zawsze coś mieć 😋

Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
A ja dalej nie ogarniam jak to mozliwe przy dwojce malych dzieci. Ja rzadko siedze, bo dom sie sam nie posprząta, prasowanie mam ciagle, ugotowac musze i nam i malej i takie tam. Drzemki ma dwie w ciagu dnia - jedna to moj prysznic i szybka kawa, druga to jakas czynnosc domowa, ktora ciezko sie robi z nia. Wiec ja sie pytam, kiedy Ty cwiczysz?[emoji14][emoji14]
Ja druga kawe pije tak, bo wlazi wszezie i probuje wstawac.
Aha i dodam, ze nie spie, co wiecie. Wiec zastanawiam sie nad badaniami, bo w sumie dziwi mnie, ze jednak cos tam ta waga nie spada [emoji2358][emoji2358][emoji848][emoji848]
IMG_20210124_130143.jpeg

reklama
Do góry