No weeeez, ja nie jestem taka obrotna jak Ty i się pół dnia z tym pierdzieliłam.Ej serio - ale Ci walne![emoji14][emoji23]
O takiej godzinie taka fota!?!?
Bulek zostalo 4, bo zmusilam siebie do niejedzenia.
reklama
Mega apetycznie wyglądają .Ale narobiłyście smaka tymi słodkościami więc i ja zaczelam piec żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem połowa z dżemem połowa z budyniem @fredka84 to wszystko przez Ciebie co chwile jakieś pyszności wrzucasz
Żeby nie było, że jestem taka torba nienażarta, to ja jem słodkości tylko raz dziennie . Do kawy muszę zawsze coś mieć
To nie zapał... To kuwa GŁÓDKurde, dziewczyny, nie wiem skąd bierzecie zapał do tych bułek, tortów, pleśniaków, rosolkow i innych cudeniek...
Fredzia, rurki klasa . Jak z cukierni od Geslerowej
No właśnie nie mam foremek i trochę niekształtne wyszły. Zawijalam folię aluminiową na rączkę od ubijaka do ziemniaków, potem na to zawijalam paski ciasta francuskiego i ścigałam z tego ubijaka.O jaaa A masz te rurki do zawijania? Ja nie mam a tez chcialam zrobic
Czekam cierpliwie . Najpierw się muszę trochę zakolegować i dopiero zebram o fotęA sępiła juz od ciebie zdjecie?
To żadna filozofia, bo to kupne ciasto francuskie i krem budyniowy. Ja krem robię sama bo wszystko mi sztucznością wali, ale możesz kupić gotowy do karpatki. I kuniec@fredka84 Frytka mój mąż chce przepis na te rurki od Gesslerowej. Będzie mi robił żebym szybciej ozdrowiała
nieagatka
Fanka BB :)
U mnie ogrzewanie jest ustawione na 24C i nie ma prawa byc zimniej [emoji16][emoji16]O mój człowiek [emoji41] ja przy 24 już w skarpetkach a stary w gaciach samych [emoji6]
Ale my oboje tak mamy wiec nie ma wojny o temp w domu.
To @nieagatka zaczęła - ją trza laćWszystko przez @fredka84 ona zaczęła już myślę co tam będę piec jutro ( mąż mi sprezentowal nowy piekarnik, bo w starym nie chciałam mu chleba piec, bo serio był już stary 10lat miał teraz już się nie wiwine niestety )
nieagatka
A ja dalej nie ogarniam jak to mozliwe przy dwojce malych dzieci. Ja rzadko siedze, bo dom sie sam nie posprząta, prasowanie mam ciagle, ugotowac musze i nam i malej i takie tam. Drzemki ma dwie w ciagu dnia - jedna to moj prysznic i szybka kawa, druga to jakas czynnosc domowa, ktora ciezko sie robi z nia. Wiec ja sie pytam, kiedy Ty cwiczysz?[emoji14][emoji14]Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
Ja druga kawe pije tak, bo wlazi wszezie i probuje wstawac.
Aha i dodam, ze nie spie, co wiecie. Wiec zastanawiam sie nad badaniami, bo w sumie dziwi mnie, ze jednak cos tam ta waga nie spada [emoji2358][emoji2358][emoji848][emoji848]
reklama
nieagatka
Jakos bardzo Was nie trzeba bylo zmuszac [emoji14][emoji14][emoji14]To @nieagatka zaczęła - ją trza lać [emoji41]
Podziel się: