reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Proga mialam wysoko 50ng ponad 2 tyg temu, jestem cały czas na tej samej dawce wiec tonkid od proga. Jutro mam wizytę wieczorem od innego lekarza. Te bezowe plamienia pojawiają się od ostatniego usg, tak jakby podrażnienia aparatem usg???
Ja na poczatku po usg zawsze mialam dosc moccne plamienie. Jak dzwonilam do lekarza to mowil ze tak moze byc ;)

Hahaha nie mam i raczej mieć nie będę ale tylko dlatego ze okazało się na większym mieszkaniu mamy z sofy do tv tylko około 2.5 metra wiec ten większy tv troche zbedny.w czwartek i piątek będę pilnować bratanicy i będę śmigać przed ich wielkim ekranem jak się wkurzę to może kiedyś kupie hehe
A kup sobie ;) Naqlzezy ci sie ;) JAka diete stosujesz ze tak lladdnie chudniesz? Poza cwiczenimi oczywiscie? Cwiczysz Kołakowska czy jakas inna?

Ja już po wizycie i faktycznie klinika to nie szpital, więcej wiedzą. Gin znalazł krwiaka 2x2 cm dalej od pęcherzyków ciążowych. Ponoć mam odstawić duphaston bo za duzo tego progesteronu. Muszę czekać, aż się oczyści krwiak, albo wchłonie. Trochę spokojniejsza jestem, bo to nie chodzi o poronienie.
No to super informacja! Cieszę się, że się nie myliłam ☺️

Ja na poczatku po usg zawsze mialam dosc moccne plamienie. Jak dzwonilam do lekarza to mowil ze tak moze byc ;)
Dzieki za odpowiedzi!!! Uspokoiłaś mnie. Przy synu takich problemów nie miałam, wogole nie krwawilam wtedy wiec te plamienia mi sie raczej zle kojarzą ale tak jak piszesz to bo jednorazowym nawet krwawieniu moze sie dlugo i wolno oczyszczać...

Dzieki za odpowiedzi!!! Uspokoiłaś mnie. Przy synu takich problemów nie miałam, wogole nie krwawilam wtedy wiec te plamienia mi sie raczej zle kojarzą ale tak jak piszesz to bo jednorazowym nawet krwawieniu moze sie dlugo i wolno oczyszczać...
Tym bardziej jak brazowa to utleniona znaczy sie stara ;)

Dziewczyny może na tym wątku ktoś coś doradzi. Może któraś z Was może polecić lekarza z kliniki niepłodności w Warszawie? Chciałam do invicty do dr Kubickiego ale okazuje się że przyjmuje tylko przez video. Nie chcę znowu stracić czasu na przypadkowych lekarzy...
Ja leczę się w Bocianie u Niedużaka.
Jestem po 3 nieudanych inseminacjach, teraz jestem po na razie udanym pierwszym transferze.
Brakuje mi u Niego takiego podejścia osobistego, on nie zapyta jak się czuję po czymś, pielęgniarki tylko. Ale ostatecznie mu ufam.

Tak, jasno bezowo żółtawy a czasem mini brązowe strzępki.. Ja pierdziele jakie szczegóły 😅
No malo brakowala a lekarzowi robila bym zdjecie moich mjtasow i aplikatorow ;) takze luzik. Niby to wzystko wiemy ale jednak ja na kazde plamienie, krwawienie, uplawy itd reagowalam stresem.

reklama
Do góry