reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem kochana, staram się.. Niestety nie mam chwilowo położnej bo odeszla do innej kliniki i nie znam nowej.. Ale zadzwoniłam do szpitala i pytalam kiedy mogą mi zrobic usg i powiedzieli ze 1 lutego to im powiedzialam ze jestem zdesperowana i chce jak najszybciej, trudno bylo sie doprosić no sie udało i w środę będę miała usg o godzinie 11:00 🙂 musi być dobrze, nie ma innej opcji! 😘✊
Napewno bedzie.👍🙂

reklama
Od dzisiaj będę ulubiona sąsiadką na pietrze :-) włączyłam sobie muzykę, żeby się wyładować. Tyle ile fabryka dała a ze mam w domu estradówki to cóż... niech się cieszą, ze nie jest 6:00. I powoli sprzątam łóżko które wyglada jak miejsce zbrodni. Tyle kobiet przez to przechodzi, ze i ja dam rade.
Ja wiem, ze to trzeba zrobic, ale kurde wez sie poloz, a nie lozko sprzatasz.
To moze poczekac, a Ty musisz uwazac...

Mecz ich, niech Ci cos powiedzą. Dzizas jak ja sobie przypomne ten tydzien po punkcji... Mimo codziennego kontaktu z klinika i dlugich rozmow z embriologami, bylam naprawdę bliska kaftana wtedy ze stresu [emoji2358][emoji2358][emoji2358]
Czekam bardzo na info co i jak [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
To co - robimy cos slodkiego, zeby to przetrwac?[emoji6]
Napisałam do nich. Póki jestem w pracy to tak nie rozmyślam.
Ciacho bym zjadła 😋. W sobotę resztki zjedliśmy i nawet sobie nic do kawy nie kupiłam 🤦. Nie wiem o czym ja rano w sklepie myślałam 🤦.
Narobiłaś mi ochoty na tartę 😋

Ciacho bym zjadła 😋. W sobotę resztki zjedliśmy i nawet sobie nic do kawy nie kupiłam 🤦. Nie wiem o czym ja rano w sklepie myślałam 🤦.
Narobiłaś mi ochoty na tartę 😋
Ja wczoraj upurklam to z Twojego przepisu.Beza mi nie wyszla i za duzo kremu ztobilam ale w smaku pychoooota mezowi mimo bezy spalonej i niewyrosnietej tez smakuje🤤

Ciacho bym zjadła [emoji39]. W sobotę resztki zjedliśmy i nawet sobie nic do kawy nie kupiłam [emoji1751]. Nie wiem o czym ja rano w sklepie myślałam [emoji1751].
Narobiłaś mi ochoty na tartę [emoji39]
No to akurat tarta to tyle roboty co nic.
Mi sie po nocach drozdzowki w serem snia i chyba zrobie [emoji38]

Ja wczoraj upurklam to z Twojego przepisu.Beza mi nie wyszla i za duzo kremu ztobilam ale w smaku pychoooota mezowi mimo bezy spalonej i niewyrosnietej tez smakuje🤤
Ja pierwszy raz też miałam problem z bezą. Mój piekarnik żyje swoim życiem 😜
Jak to mówią: pierwszy dom (czyt ciasto😜) robisz dla wroga 😂. Dopiero na swoich błędach się uczysz i potem robisZ to dobrze🙂

Kurła nie gadajcie o ciastach😜 tydzień temu zrobiłam pleśniaka. Zjedlismy w dwa dni, 1.5 kostki masła i 1 szklankę cukru, no jak mam się odchudzać. Koniec z tym, melduję chęć zrzucenia wagi , 10 kg😱 muszę na wrzesień być w rozmiarze 38. Wszystko przez tego endokrynologa, chciałam odchudzać się już od lipca ale skubaniec dopiero na kwiecień miał wolne terminy 😂😂😂 powiedzieli że wyniki muszą być świeże, to czekam na zrobienie krzywej cukrowej.

reklama
Kurła nie gadajcie o ciastach[emoji12] tydzień temu zrobiłam pleśniaka. Zjedlismy w dwa dni, 1.5 kostki masła i 1 szklankę cukru, no jak mam się odchudzać. Koniec z tym, melduję chęć zrzucenia wagi , 10 kg[emoji33] muszę na wrzesień być w rozmiarze 38. Wszystko przez tego endokrynologa, chciałam odchudzać się już od lipca ale skubaniec dopiero na kwiecień miał wolne terminy [emoji23][emoji23][emoji23] powiedzieli że wyniki muszą być świeże, to czekam na zrobienie krzywej cukrowej.
No i widzisz - tez musze 10kg zrzucic, bo jak na siebie patrze to mi slabo, ale nie wiem jak mam to zrobic, jak ciagle chce mi sie zrec i to w dodatku slodkie!![emoji2358][emoji1787]
A plesniak skubaniec dobry jest [emoji16][emoji16]

Do góry