reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny!!!
3 procedura.
7 transfer.
9 zarodek.
Trzecia procedura w nowej klinice z włączonym leczeniem immunologicznym.
BINGO!!!
Beta 207,4! 11 dpt
Jestem w takim szoku, że boję się cieszyć!
Piękne wiadomości, super że nam to napisałaś. Takie informacje dają nadzieję i siłę do walki ❤

reklama
Myśle, że to ta ruda z łóżka numer 2 🤔 🤔

Dziewuszki, już dziś pisałam, że jesteście wszystkie wspaniałe. Nigdy w życiu nie otrzymałam tyle wsparcia, co na tym forum ❤️. Niektóre z Was to się chyba minęły z powołaniem ❤️. Tyle tu wspaniałych psycholożek🤗. Trochę popłakałam mojemu Plackowi po drodze, zjadłam mega rollo kebaba i czuję się lepiej. Oswoiłam się już tą liczbą.
Może i macie rację, że liczy się jakość a nie ilość ale ja już zmarnowałam tyle zarodków i dlatego chciałam mieć ich jak najwięcej. Było 12-13 pęcherzyków a tu nagle 7. Byłam w takim szoku że nawet kuwa o nic nie zapytalam. Ci z resztą? Kto je za.jebał? Lekarka też mówiła że nie poszło tak jak by chciała.
Boszzzz, @Aduś16 mnie właśnie je.bie na messengerze, ze mam nie stękać, bo jest dobrze 😜. No wypada się słuchać ciężarnej 😜
Więc już nic nie smecę i czekam grzecznie do piątku. Oby tony supli dały jakiś efekt.

Musisz myśleć pozytywnie !! Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do połóznej i nie katowala się dłużej ....myślę ,że niepotrzebnie . Bo zanim że szpitala sami zadzwonią ,to Ty kobieto osiwiejesz cała

Wiem kochana, staram się.. Niestety nie mam chwilowo położnej bo odeszla do innej kliniki i nie znam nowej.. Ale zadzwoniłam do szpitala i pytalam kiedy mogą mi zrobic usg i powiedzieli ze 1 lutego to im powiedzialam ze jestem zdesperowana i chce jak najszybciej, trudno bylo sie doprosić no sie udało i w środę będę miała usg o godzinie 11:00 🙂 musi być dobrze, nie ma innej opcji! 😘✊

Wiem kochana, staram się.. Niestety nie mam chwilowo położnej bo odeszla do innej kliniki i nie znam nowej.. Ale zadzwoniłam do szpitala i pytalam kiedy mogą mi zrobic usg i powiedzieli ze 1 lutego to im powiedzialam ze jestem zdesperowana i chce jak najszybciej, trudno bylo sie doprosić no sie udało i w środę będę miała usg o godzinie 11:00 🙂 musi być dobrze, nie ma innej opcji! 😘✊
Dobrze zrobiłaś ,przynajmniej przyspieszylas .
Na pewno będzie dobrze🙏 😘trzeba myśleć pozytywnie .a my tu wszystkie trzymamy ogromne ✊✊✊

reklama
Hej Kobietki ja mam takie pytanie do was.A wiec odstawiłam leki już w piątek mamy poniedziałek wieczor a okresu nadal nie ma !! Czy mogłaby mi któraś z was powiedzieć kiedy mogę się tego okresu spodziewać ??? A co najlepsze wgl nic mnie nie boli na okres 🤔🤔dwa wcześniejsze transferu to odrazu odstawiłam leki i następnego dnia wieczorem okres był a teraz cisza jak makiem zasiał 🤔🤔🤔i tu jest wielka rozkina myślałam ,ze po stosunki przyjdzie a tu dupa wielka sex był do końca hmmm kuwa rozkimna roku 🤔🤔🤔🤔

Do góry