Co się dzieje??? Straszysz....I od nowa się zaczęło... ale jestem zła. Leżę w łóżku, biorę leki i nic to nie pomaga.
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo Dopiero za 3 godziny mam jajcobranie a potem pewnie będę zamulona kolejne 2@mala_Mi 80 wielkie kciuki za jajeczka . Odzywaj się od razu
A daleko masz do kliniki?Dziękuję bardzo Dopiero za 3 godziny mam jajcobranie a potem pewnie będę zamulona kolejne 2
mala_Mi 80
Jakieś 100km. Ale już jestem na miejscu bo kazali być na 2 godz przedA daleko masz do kliniki?
Znowu krwawię, żywa krew, z rana zmiana pościeli wszystkiego....Jakbym @ miała. A już było lepiej.Co się dzieje??? Straszysz....
mala_Mi 80
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ❤Znowu krwawię, żywa krew, z rana zmiana pościeli wszystkiego....Jakbym @ miała. A już było lepiej.
Chyba nie będzie, ale zaczynam się z tym godzić. Zrobiłam test generyczny z krwi może coś wyjaśni.Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ❤
Ło matko . A po co tak szybko?Jakieś 100km. Ale już jestem na miejscu bo kazali być na 2 godz przed
Co ty tam robisz tyle czasu? W karty grasz? Przesrane
reklama
Ja pierdzielę . Dlaczego to musi być takie stresujące . Kate, spróbuj się mocno nie denerwowaćZnowu krwawię, żywa krew, z rana zmiana pościeli wszystkiego....Jakbym @ miała. A już było lepiej.
Podziel się: