reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny!!!
3 procedura.
7 transfer.
9 zarodek.
Trzecia procedura w nowej klinice z włączonym leczeniem immunologicznym.
BINGO!!!
Beta 207,4! 11 dpt
Jestem w takim szoku, że boję się cieszyć!
Piękne wiadomości, super że nam to napisałaś. Takie informacje dają nadzieję i siłę do walki ❤

reklama
Myśle, że to ta ruda z łóżka numer 2 🤔 🤔

Dziewuszki, już dziś pisałam, że jesteście wszystkie wspaniałe. Nigdy w życiu nie otrzymałam tyle wsparcia, co na tym forum ❤️. Niektóre z Was to się chyba minęły z powołaniem ❤️. Tyle tu wspaniałych psycholożek🤗. Trochę popłakałam mojemu Plackowi po drodze, zjadłam mega rollo kebaba i czuję się lepiej. Oswoiłam się już tą liczbą.
Może i macie rację, że liczy się jakość a nie ilość ale ja już zmarnowałam tyle zarodków i dlatego chciałam mieć ich jak najwięcej. Było 12-13 pęcherzyków a tu nagle 7. Byłam w takim szoku że nawet kuwa o nic nie zapytalam. Ci z resztą? Kto je za.jebał? Lekarka też mówiła że nie poszło tak jak by chciała.
Boszzzz, @Aduś16 mnie właśnie je.bie na messengerze, ze mam nie stękać, bo jest dobrze 😜. No wypada się słuchać ciężarnej 😜
Więc już nic nie smecę i czekam grzecznie do piątku. Oby tony supli dały jakiś efekt.

Musisz myśleć pozytywnie !! Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do połóznej i nie katowala się dłużej ....myślę ,że niepotrzebnie . Bo zanim że szpitala sami zadzwonią ,to Ty kobieto osiwiejesz cała

Wiem kochana, staram się.. Niestety nie mam chwilowo położnej bo odeszla do innej kliniki i nie znam nowej.. Ale zadzwoniłam do szpitala i pytalam kiedy mogą mi zrobic usg i powiedzieli ze 1 lutego to im powiedzialam ze jestem zdesperowana i chce jak najszybciej, trudno bylo sie doprosić no sie udało i w środę będę miała usg o godzinie 11:00 🙂 musi być dobrze, nie ma innej opcji! 😘✊

Wiem kochana, staram się.. Niestety nie mam chwilowo położnej bo odeszla do innej kliniki i nie znam nowej.. Ale zadzwoniłam do szpitala i pytalam kiedy mogą mi zrobic usg i powiedzieli ze 1 lutego to im powiedzialam ze jestem zdesperowana i chce jak najszybciej, trudno bylo sie doprosić no sie udało i w środę będę miała usg o godzinie 11:00 🙂 musi być dobrze, nie ma innej opcji! 😘✊
Dobrze zrobiłaś ,przynajmniej przyspieszylas .
Na pewno będzie dobrze🙏 😘trzeba myśleć pozytywnie .a my tu wszystkie trzymamy ogromne ✊✊✊

reklama
Hej Kobietki ja mam takie pytanie do was.A wiec odstawiłam leki już w piątek mamy poniedziałek wieczor a okresu nadal nie ma !! Czy mogłaby mi któraś z was powiedzieć kiedy mogę się tego okresu spodziewać ??? A co najlepsze wgl nic mnie nie boli na okres 🤔🤔dwa wcześniejsze transferu to odrazu odstawiłam leki i następnego dnia wieczorem okres był a teraz cisza jak makiem zasiał 🤔🤔🤔i tu jest wielka rozkina myślałam ,ze po stosunki przyjdzie a tu dupa wielka sex był do końca hmmm kuwa rozkimna roku 🤔🤔🤔🤔

Do góry