reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga ;) Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji ;) Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme ;) Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ :p
Wow!!!😍
Ja poproszę na priva takie z twarzą 🙂 😘

Gratulacje, a jakie leczenie miałaś zastosowane? :) Co u Was wyszło w immunologi? :)
Dwie procedury były oparte na mega słabym nasieniu męża. Nie byłam badana pod kątem immuno. Dopiero później wyszły klocki u mnie. Przed transferem brałam 20 mg Encortonu, po transferze 30 mg plus Zarzio 7 dni przed, w dniu i 7 dni po transferze. Za bardzo się nie znam ale załączam wyniki..
20210125_164044.jpeg

Dziewuszki, już dziś pisałam, że jesteście wszystkie wspaniałe. Nigdy w życiu nie otrzymałam tyle wsparcia, co na tym forum ❤️. Niektóre z Was to się chyba minęły z powołaniem ❤️. Tyle tu wspaniałych psycholożek🤗. Trochę popłakałam mojemu Plackowi po drodze, zjadłam mega rollo kebaba i czuję się lepiej. Oswoiłam się już tą liczbą.
Może i macie rację, że liczy się jakość a nie ilość ale ja już zmarnowałam tyle zarodków i dlatego chciałam mieć ich jak najwięcej. Było 12-13 pęcherzyków a tu nagle 7. Byłam w takim szoku że nawet kuwa o nic nie zapytalam. Ci z resztą? Kto je za.jebał? Lekarka też mówiła że nie poszło tak jak by chciała.
Boszzzz, @Aduś16 mnie właśnie je.bie na messengerze, ze mam nie stękać, bo jest dobrze 😜. No wypada się słuchać ciężarnej 😜
Więc już nic nie smecę i czekam grzecznie do piątku. Oby tony supli dały jakiś efekt.
Dobre z tym zajeb......jajek😜 już nie rozmyślaj. Teraz mają być 3-4 piękne zarodki.

Dziewuszki, już dziś pisałam, że jesteście wszystkie wspaniałe. Nigdy w życiu nie otrzymałam tyle wsparcia, co na tym forum ❤️. Niektóre z Was to się chyba minęły z powołaniem ❤️. Tyle tu wspaniałych psycholożek🤗. Trochę popłakałam mojemu Plackowi po drodze, zjadłam mega rollo kebaba i czuję się lepiej. Oswoiłam się już tą liczbą.
Może i macie rację, że liczy się jakość a nie ilość ale ja już zmarnowałam tyle zarodków i dlatego chciałam mieć ich jak najwięcej. Było 12-13 pęcherzyków a tu nagle 7. Byłam w takim szoku że nawet kuwa o nic nie zapytalam. Ci z resztą? Kto je za.jebał? Lekarka też mówiła że nie poszło tak jak by chciała.
Boszzzz, @Aduś16 mnie właśnie je.bie na messengerze, ze mam nie stękać, bo jest dobrze 😜. No wypada się słuchać ciężarnej 😜
Więc już nic nie smecę i czekam grzecznie do piątku. Oby tony supli dały jakiś efekt.
Kochana mi lekarz twz jeczal ze z moim amh powinnam miec wiecej jaj a tu taka lipa.Ale udalo sie🙂Dlatego wierze ze i Tobie sie uda.Nie pisze tego zeby Cie pocieszac tylko naprawde w to wierze.Pamietaj JAKOSC JAKOSC JAKOSC😃

Dwie procedury były oparte na mega słabym nasieniu męża. Nie byłam badana pod kątem immuno. Dopiero później wyszły klocki u mnie. Przed transferem brałam 20 mg Encortonu, po transferze 30 mg plus Zarzio 7 dni przed, w dniu i 7 dni po transferze. Za bardzo się nie znam ale załączam wyniki.. Zobacz załącznik 1230832
Od kiedy brałaś 20 mg encortonu? Cykl naturalny czy sztuczny ?

reklama
Kochana nikt Ci nie zaje.bał jajek, oni po prostu chyba nie pobierają tych najmniejszych bo i tak byłyby niedojrzałe. Tak mi się przynajmniej wydaje 🤔 bo ostatnio też mi wyliczyli podczas usg 19 a pobrali 13 . Poproszę o opinię ekspertów bo ja jeszcze zielona jestem w tych sprawach 😁
Najważniejsze, żeby były dojrzałe i się pięknie zapłodniły. Mój lekarz zawsze powtarzał, że 8 to optymalna liczba bo będą dobrej jakości więc trafiłaś prawie idealnie 😉
Trzymam dalej ✊🍀

Do góry