Gratuluję! Cudownie!Dziewczyny!!!
3 procedura.
7 transfer.
9 zarodek.
Trzecia procedura w nowej klinice z włączonym leczeniem immunologicznym.
BINGO!!!
Beta 207,4! 11 dpt
Jestem w takim szoku, że boję się cieszyć!
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Wow!!!@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ
Ja poproszę na priva takie z twarzą
Dwie procedury były oparte na mega słabym nasieniu męża. Nie byłam badana pod kątem immuno. Dopiero później wyszły klocki u mnie. Przed transferem brałam 20 mg Encortonu, po transferze 30 mg plus Zarzio 7 dni przed, w dniu i 7 dni po transferze. Za bardzo się nie znam ale załączam wyniki..Gratulacje, a jakie leczenie miałaś zastosowane? Co u Was wyszło w immunologi?
klaudiaanita
DokładnieBYLAM !!!!! Obecnie 13 kg na plusie hehehehehe i wlasnie przymierzam majtki poporodwoe XL Ale jakos wcale mnie te kg nie stresuja - oby tylko niunia byla zdrowa to mama sobie ze wszystkim poradzi
U mnie + 12kg
Lubię słodkie bardzo teraz nie mogę się opamiętać
motylek24
Dobre z tym zajeb......jajek już nie rozmyślaj. Teraz mają być 3-4 piękne zarodki.Dziewuszki, już dziś pisałam, że jesteście wszystkie wspaniałe. Nigdy w życiu nie otrzymałam tyle wsparcia, co na tym forum . Niektóre z Was to się chyba minęły z powołaniem . Tyle tu wspaniałych psycholożek. Trochę popłakałam mojemu Plackowi po drodze, zjadłam mega rollo kebaba i czuję się lepiej. Oswoiłam się już tą liczbą.
Może i macie rację, że liczy się jakość a nie ilość ale ja już zmarnowałam tyle zarodków i dlatego chciałam mieć ich jak najwięcej. Było 12-13 pęcherzyków a tu nagle 7. Byłam w takim szoku że nawet kuwa o nic nie zapytalam. Ci z resztą? Kto je za.jebał? Lekarka też mówiła że nie poszło tak jak by chciała.
Boszzzz, @Aduś16 mnie właśnie je.bie na messengerze, ze mam nie stękać, bo jest dobrze . No wypada się słuchać ciężarnej
Więc już nic nie smecę i czekam grzecznie do piątku. Oby tony supli dały jakiś efekt.
Kochana mi lekarz twz jeczal ze z moim amh powinnam miec wiecej jaj a tu taka lipa.Ale udalo sieDlatego wierze ze i Tobie sie uda.Nie pisze tego zeby Cie pocieszac tylko naprawde w to wierze.Pamietaj JAKOSC JAKOSC JAKOSCDziewuszki, już dziś pisałam, że jesteście wszystkie wspaniałe. Nigdy w życiu nie otrzymałam tyle wsparcia, co na tym forum . Niektóre z Was to się chyba minęły z powołaniem . Tyle tu wspaniałych psycholożek. Trochę popłakałam mojemu Plackowi po drodze, zjadłam mega rollo kebaba i czuję się lepiej. Oswoiłam się już tą liczbą.
Może i macie rację, że liczy się jakość a nie ilość ale ja już zmarnowałam tyle zarodków i dlatego chciałam mieć ich jak najwięcej. Było 12-13 pęcherzyków a tu nagle 7. Byłam w takim szoku że nawet kuwa o nic nie zapytalam. Ci z resztą? Kto je za.jebał? Lekarka też mówiła że nie poszło tak jak by chciała.
Boszzzz, @Aduś16 mnie właśnie je.bie na messengerze, ze mam nie stękać, bo jest dobrze . No wypada się słuchać ciężarnej
Więc już nic nie smecę i czekam grzecznie do piątku. Oby tony supli dały jakiś efekt.
Wojowniczka Gratulacje !!Dziewczyny!!!
3 procedura.
7 transfer.
9 zarodek.
Trzecia procedura w nowej klinice z włączonym leczeniem immunologicznym.
BINGO!!!
Beta 207,4! 11 dpt
Jestem w takim szoku, że boję się cieszyć!
Od kiedy brałaś 20 mg encortonu? Cykl naturalny czy sztuczny ?Dwie procedury były oparte na mega słabym nasieniu męża. Nie byłam badana pod kątem immuno. Dopiero później wyszły klocki u mnie. Przed transferem brałam 20 mg Encortonu, po transferze 30 mg plus Zarzio 7 dni przed, w dniu i 7 dni po transferze. Za bardzo się nie znam ale załączam wyniki.. Zobacz załącznik 1230832
Zaczęłam około 4 tyg przed transferem. Na cyklu sztucznym.Od kiedy brałaś 20 mg encortonu? Cykl naturalny czy sztuczny ?
reklama
mala_Mi 80
Kochana nikt Ci nie zaje.bał jajek, oni po prostu chyba nie pobierają tych najmniejszych bo i tak byłyby niedojrzałe. Tak mi się przynajmniej wydaje bo ostatnio też mi wyliczyli podczas usg 19 a pobrali 13 . Poproszę o opinię ekspertów bo ja jeszcze zielona jestem w tych sprawachDziewuszki, już dziś pisałam, że jesteście wszystkie wspaniałe. Nigdy w życiu nie otrzymałam tyle wsparcia, co na tym forum . Niektóre z Was to się chyba minęły z powołaniem . Tyle tu wspaniałych psycholożek. Trochę popłakałam mojemu Plackowi po drodze, zjadłam mega rollo kebaba i czuję się lepiej. Oswoiłam się już tą liczbą.
Najważniejsze, żeby były dojrzałe i się pięknie zapłodniły. Mój lekarz zawsze powtarzał, że 8 to optymalna liczba bo będą dobrej jakości więc trafiłaś prawie idealnie
Trzymam dalej
Podziel się: