reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga ;) Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji ;) Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme ;) Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ :p

Ten glod po punkcji to chyba standard :) brzuszki nam oprozniaja w koncu :D ale jak Ty szybko sie ogarnelas?! ja po punkcji prawie 3 godziny spalam 🙈
Ja dobrze znoszę narkozę i szybko jestem rześka 😜. Pamiętam, że kiedyś byłam z taką dziewczyna na sali, co cały bity dzień wymiotowala po narkozie 😱. Ledwo biedna na nogach mogła ustać

Ja dobrze znoszę narkozę i szybko jestem rześka 😜. Pamiętam, że kiedyś byłam z taką dziewczyna na sali, co cały bity dzień wymiotowala po narkozie 😱. Ledwo biedna na nogach mogła ustać
ja tylka ta narkoze po punkcji tak zle znioslam a mailam ich juz kilkanascie w swoim zyciu. Potej tez bez lekow na wymioty by sie nie obylo bo nie moglam glowy od poduszki oderwac tak mi swiat wirowal 😕 ale Ty dzielny pacjent jestes ! 👏

@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga ;) Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji ;) Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme ;) Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ :p
Sliczna ta Twoja ciaza 😍 zostaw nam te zdjecia, moze od patrzenia sie zarazimy 😉

Załączniki

• Screenshot_20210125-120850_Gallery.jpg
    Screenshot_20210125-120850_Gallery.jpg
    189,8 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Ja chcę z buzią na SMS!.
Zajebiaszcze zdjęcia 🤩

Do góry