bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja nie powiem co robiłam jeszcze 7 godzin poTen glod po punkcji to chyba standard brzuszki nam oprozniaja w koncu ale jak Ty szybko sie ogarnelas?! ja po punkcji prawie 3 godziny spalam
Ja dobrze znoszę narkozę i szybko jestem rześka . Pamiętam, że kiedyś byłam z taką dziewczyna na sali, co cały bity dzień wymiotowala po narkozie . Ledwo biedna na nogach mogła ustaćTen glod po punkcji to chyba standard brzuszki nam oprozniaja w koncu ale jak Ty szybko sie ogarnelas?! ja po punkcji prawie 3 godziny spalam
ja tylka ta narkoze po punkcji tak zle znioslam a mailam ich juz kilkanascie w swoim zyciu. Potej tez bez lekow na wymioty by sie nie obylo bo nie moglam glowy od poduszki oderwac tak mi swiat wirowal ale Ty dzielny pacjent jestes !Ja dobrze znoszę narkozę i szybko jestem rześka . Pamiętam, że kiedyś byłam z taką dziewczyna na sali, co cały bity dzień wymiotowala po narkozie . Ledwo biedna na nogach mogła ustać
Sliczna ta Twoja ciaza zostaw nam te zdjecia, moze od patrzenia sie zarazimy@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ
@Fredka jak sie czujesz?
Ja chcę z buzią na SMS!.@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ