pauli890
Fanka BB :)
Dokładnie, też skupiam się na tym aby osiągnąć teraz sukces dlatego zanim zacznę to szukam wszystkich możliwych przyczyn niepowodzeń... A kasę cóż... Po prostu zbieramy bo kredytów nie bierzemy. Taki mamy oboje charakter i trudno. Ale czekanie boli... I to że na około ciąża za ciąża a mi nic nie pozostaje jak na to patrzeć i CZEKAĆ....Kochana rozumiem Cię doskonale też jestem na etapie czekanie aby zacząć moc co kolwiek robić zacząć od nowa.. To czekanie jest najgorsze a czas i lata uciekają. Nawet staram się nie myśleć o tym że pierwsza procedura zakończyła się porażją bardziej skupiam się na tym co zrobić jeszcze by historia się nie powtórzyła.. W jakiej klinice robić koleje podejście.. Ile wziąść kredytu czy leepij czekać aż dozbieram brakującą kwotę. Eh..
Na pewno schrzanili pomiar i wszystko jest w najlepszym porządku!! Było dobrze więc nie martw się bo jutro nowy dzień i na następnym badaniu będzie wszystko pięknieNie wiem wlasnie jaka powinna być ale jej glowka jest wielkości dziecka ktore jest w 27 tyg i 6 dni.. A ja jestem 29tydzien i 3 dni...