Dziekuje
U nas wczoraj zaczal sie 30 tc. Szyjka caly czas jest piekna dluga na 4 cm i wszystko podomykane. Mala jest ulozona i posladkowo i miednicowo a i moj ordynator powiedzial ze po tylu poronieniach nie odmowi mi cesarki
Jak sie fo ostatnio zapytalam na wizycie jaka jest umieralnosc przy cesarce to biedny az sie zakrztusil. Caly czas jezdzilam na wazniejsze badania do Gamety wiec z klinika tez mam caly c zas kontakt a i jak sie cos wazniejszego dzialo to wszystko kosultowalam i ze szpitalnym i z moim klinicznym lekarzem zeby miec pewnosc
Naszczescie oboje sie pokrywali wiec nie bylo dylematu. Masz racje z ciaza ja sie czuje jak bym caly czas walczyla i byla zawsze o krok przed ewentualnym zagrozeniem. Ale wyprawke mam juz prawie cala zrobiona i juz pisalam ze kazzdy jeden zakup bardzo cieszy ale zawsze jest najpierw uczucie takiego leku czy napwno wszystko jest dobrze
Wyobraz sobie ze krzywa cukrowa wyszla cudownie idealna a ja przeciez zawsze mialam problemy z cukrem. ALE TO ZASLUGA tego jak przed ciaza z tym walczylam i lekarza ktory metformine odstawil niedawno
Jeszcze w 20 tygodniu covid ktory tez mi dal popalic. W klinice lekarze na mnoe mowia chodzaca historia
A wolalabym byc zwykla szara kobietka w ciazy
Do tej pory biore tez prog i dopchwowo i duostnie i lekarz uwaza ze to wlasnie zapobiega przedwczesnie skracajacej sie szyjce - u mnie sie to potwierdzilo wiec nie daj sobie odstawic takw czesnie progesteronu