Ruda08
Fanka BB :)
A ja się cieszę, że ciastka owsiane zrobiłamZrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się cieszę, że ciastka owsiane zrobiłamZrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
A u mnie ciacho marchewkowe [emoji1647][emoji513]A ja się cieszę, że ciastka owsiane zrobiłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja poprosze 2 kawalki do stolycyW trakcie ciazy szlak trafil moja dieteZrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
Aduś bystre okoTez juz oslinilam ekran tortura... Tak wogole to telefon sobie lepiej podładuj
Ja pierdziulę, Ty to masZ przeżycia . ZazdroCiężko pracowałam, całe 10 dni na Jukatanie
Nooooo, też bym pożarłaA ja się cieszę, że ciastka owsiane zrobiłam
Ale sępów na słodkie . Przeważają ciężarne, więc się nie czepiam na zachciankiJa poprosze 2 kawalki do stolycyW trakcie ciazy szlak trafil moja diete
Zrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
To daj chociaz przepis to w poniedzialek upichce bo nie mam mascarponeAle sępów na słodkie . Przeważają ciężarne, więc się nie czepiam na zachcianki
Kochana, teraz możesz spokojnie tyć . Martwić się będziemy za jakiś czas
Uuuu same dobrościA u mnie ciacho marchewkowe [emoji1647][emoji513]