To ładnie. A o co chodzi, że coś nie tak ??Ja już jestem po wizycie. Coś tam u mnie nie tak z estradiolem i jutro muszę mieć znowu podgląd i badanie hormonów. Jak to moja lekarka powiedziała : król naszej kliniki postanowi kiedy punkcja - on się nigdy nie myli . A ten "król" to założyciel tej kliniki i bardzo dobry lekarz
Estradiol mam 3000 a lekarka mówi że to nie ma odniesienia co do moich pęcherzyków. Dalej jest po 6szt, moze jeszcze 1-2 dojrzeją. Wielkość od 14-17
reklama
Piękne widoki. A co koleżanki straszą jak lekarz mówi, że w porządku tzn. Że jest dobrze. I tak musi być bo ty przecież też czujesz się dobrzeMelduje posłusznie ze Marysia cała i zdrowa 550 g szczęścia i cudu
Czujemy się dobrze, pracujemy i kompletujemy wyprawkę
Niestety dopadła mnie rwa kulszowa a lekarz nie pociesza. Ten bol może zostać ze mną już do końca ciazy.
Cukrzycy nie stwierdzono mogę dalej zajadać fryyyyyty
Niunia ułożona miednicowo i bardzo nie lubi być fotografowana. Broni się rączkami.
Koleżanki straszą mnie ze brzuch za mały, ze mało wód płodowych i w ogóle
Póki co nie narzekam. Nie wolno mi bo Nasz cud się ziścił po tylu latach. Mamy drobne kłopoty finansowe wiec i samopoczucie słabe. Czytam was dziewczynki na bieżąco i trzymam kciuki z całych sił
Invicta ma dobre labo i zaawansowane procedury embriologiczne.Nie znałam się na tym, uwierzyłam i zaufałam lekarce że wie co mówi i robi. Dziś inaczej na to patrzę i wiem że ten pakiet to nic. Teraz też szukam kliniki która da najwięcej komórek za najmniejsza kwotę. Cóż uczymy się na błędach, tym razem kosztownych... Myślę nad Invimedem z Poznania lub Invicta z Gdańska...
Dziękuję Ci bardzo bardzo, teraz już mam oglad sytuacjiMusialam wziac 4 rozne antybiotyki, zeby sie pozbyc dziadostwa w pierwszej ciąży. W drugiej ta sama bakteria, 4 razy antybiotyk nic nie dal - rodzilam z infekcja.
Że za wysoki chyba jak na wygląd moich pęcherzykówTo ładnie. A o co chodzi, że coś nie tak ??
katarzyna86
Fanka BB :)
Jeżeli fragmentacja jest 18% to bym brała IMSI. To jest większe powiększenie a wszystkie plemniki z anomaliami są odrzucane to potrafi poprawić jakość zarodków bo plemniki raczej z nizszà fragmentacją będą wybierane. Mój mąż ma duxo gorsze wyniki nawet fragmentację ma duzo gorszą a jednak IMSI dało lepsze rezultaty, niż ICSI.Dziewczyny, nie daje mi to spokoju.
Morfologia 5% (głównie uszkodzenia główki ale to pewnie standard), fragmentacja DNA 18%
Mieliśmy zapłodnienie PICSI czyli ICSI z hialuronem, czyli teoretycznie same dojrzałe plemniki.
Te wyniki są ok?
Myślicie, że IMSI będzie lepsze? Albo IMSI+ hialuron?
Gonia0605
Dam znać do jakiego gatunku należy mój mążWiesz powiem Ci tylko świnia nie zmienia poglądów. Z czasem może zmieni zdanie. Narazie o tym nie myśl szansę jeszcze jedną masz. Pod opieką jesteś dobrą, oby teraz wyszło!!
U nas duża przeszkodą są fundusze niestety ;( nie stać nas na próby w nieskończoność
Beznadzieja z tą kasą... Ze tez walka o dziecko musi tyle kosztować.... Mam nadzieję, że to Wam nie zamknie drogi do szczęścia
Gonia0605
A właśnie miałam pytać co u Ciebie... Już po kwarantannie? Kiedy idziesz na Usg?Jeżeli fragmentacja jest 18% to bym brała IMSI. To jest większe powiększenie a wszystkie plemniki z anomaliami są odrzucane to potrafi poprawić jakość zarodków bo plemniki raczej z nizszà fragmentacją będą wybierane. Mój mąż ma duxo gorsze wyniki nawet fragmentację ma duzo gorszą a jednak IMSI dało lepsze rezultaty, niż ICSI.
reklama
Chyba nie . Podobno na dojrzała komórkę ok 200 ,300 jednostek jak masz około 12 pęcherzyków to wychodzi ok.Że za wysoki chyba jak na wygląd moich pęcherzyków
Podziel się: