reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziekuje za dobre mysli ;) Wszystko jest dobrze ;) Natalka ma juz 1,5 kg, wiekowo zgadza sie z transferem co do dnia ;) Szyjka macicy juz nie grozna jak powiedzial w tym tygodniu a i tak jest tak głęboka ze recznie nie mogl dosiegnac ;) Na anemie nic nie dostalam tylko dieta - zielona pietruszka i sok z porzeczki ;) Jesli chodzi o leukocytoze to w ciazy takie wyniki sa mozliwe ale one sie jeszcze pogorsza i wyniki do powtorzenia a za 3 tygodnie kontrola i wtedy leki ;) Dlugo ja badal, mierzyl ;) Powiedzial to samo co poprzedni malutka jest ulozona posladkowo i miednicowo wiec napewno cesarka poza tym mowil ze u mnie to bylo wiadomo od poczatku, ze po tylu poronieniach on mi cesarki nie odmowi ;) Mala mi bardzo uciska na przepone i jak mam dusznosci do wtedy tzreba lezec na lewym boku ;) Leki caly czas bez zmian i fraxi i acard i caly prog dopchowowo i doustnie i dopegyt na cisnienie. Ucieszyl sie bardzo z krzywej cukrowej nawet cos tam pozartowal o podatku ;) Mam nie robic nic na sile, lezec, odpoczywac, jesc normalnie ;)
Super ❗❗❗ Trzymam kciuki za dalsze powodzenia 😘 Ile ja bym dała za takie wieści 😢

reklama
Do góry