reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej, niby tak ale mam z tylu głowy sytuacje sprzed roku, jak tydzień po krwotoku okazało się na usg że zarodek dawno zatrzymal sie w rozwoju i serce nie bilo
Aduśku, ja cały czas głęboko wierzę, że skończy się tylko na strachu ✊.
Poprzednim razem nie byłaś tak pięknie przygotowana jak teraz - te leki zdziałają cuda ❤️.

reklama
Aduśku, ja cały czas głęboko wierzę, że skończy się tylko na strachu ✊.
Poprzednim razem nie byłaś tak pięknie przygotowana jak teraz - te leki zdziałają cuda ❤️.
To juz uważam że nie kwestia leków a zarodka zadecyduje... taki ja mam punkt widzenia ze to nie leki wtedy nie pomogły a zarodek był trafiony. Był slaby bo tylko 2BC a takie jakby nie było rzadziej dają ciążę

Jak się czuje tak mnie boli strasznie kręgosłup ,ze ciężko mi z łóżka wstać ale to dobry znak z córka tez tak mnie bolał 🥰🥰🥰zobaczymy czas pokaże ,a Ty jak się czujesz ??
Dobrze. Nic mnie nie boli ani nie mam mdłości. Nie wiem co z zarodkiem.. Czy nadal się źle rozwija, czy może coś ruszył lub może wg przestał. Zobaczymy co z betą i co wyjdzie na usg. 😞 Czas pokaże. Cieszę się że objawy wskazują na sukces 😘 Oby wszystko było dobrze 😘😘😘

To juz uważam że nie kwestia leków a zarodka zadecyduje... taki ja mam punkt widzenia ze to nie leki wtedy nie pomogły a zarodek był trafiony. Był slaby bo tylko 2BC a takie jakby nie było rzadziej dają ciążę
No to sama dałaś sobie odpowiedź - teraz masz dobrego zaroda no i leki super 😘. Takie combo musi dać elegancki efekt 😎

Dobrze. Nic mnie nie boli ani nie mam mdłości. Nie wiem co z zarodkiem.. Czy nadal się źle rozwija, czy może coś ruszył lub może wg przestał. Zobaczymy co z betą i co wyjdzie na usg. 😞 Czas pokaże. Cieszę się że objawy wskazują na sukces 😘 Oby wszystko było dobrze 😘😘😘
A ta wizytę na kiedy umowilas u swojego ginekologa ?? 😘z jednej strony myśle ,ze jest dobrze a z drugiej tak się kuwa boje ,ze się nie udało 😟😟😟

Moja córeczka jest z 2BB wiec nie wiem czy rzadziej dają ciąże u mnie kazdy transfer był udany ,ale pierwsze dwa była tylko ciaza biochemiczna ale bez tych leków co szlam 3 transferem

reklama
Do góry