reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja też widzę więcej na wadze po drugiej stymulacji😞 Ale myślę że nie bez znaczenia jest tu fakt, że trzeci miesiąc siedzę w domu na pracy zdalnej, do tego siłownie były pozamykane - czyli miałam zero ruchu🙄

Oj ja też tak miałam, jeszcze po 1 transferze jak się okazało że się udało to już wogle, dłużej brałam leki i po 3 tygodniach w spodnie się ledwo mieściłam 🙈 śmiałam się do męża że bardzo szybko będzie u mnie brzuch widać... Ja osobiście brałam tylko estrofem.
Właśnie u mnie stymulacja spoko, teraz dopiero... Ruchu tyle samo, co zawsze. Normalnie jeżdżę do pracy. Jem tyle samo raczej, ale może trochę później... No nie wiem. W każdym razie chciałabym to na leki zrzucić 🤦

reklama
Jutro🤯czacha mi juz paruje
Przecież bedzie dobrze! ☺️
To juz tylko na usg da się stwierdzić w środę czy jest ok. Nie krwawilam juz od czasu piątkowego usg, tzn takie brązowe kropki wylatywały az do dziś jak stara krew. Nie myślę za dużo o tym, pracuje ( na pol leżąco), co mam być to będzie, wpływu nie mam :(
No to wygląda na to, że się wszystko uspokoiło ☺️

@NikaStaramSie Hej Kochana i jak poszłaś na bete ? U mnie jeszcze dwa dni i betuje z miła chęcią już dzisiaj bym pojechała ale mąż mi tu gada ,ze za wcześnie dzisiaj 6 dc
Dziś mam urwanie głowy bo spotkania w pracy i muszę się przygotować 😢 Ale dziś dzwonię do swojego ginekologa i umawiam się na wizytę. Ciekawe co on tam zobaczy... Betę zrobię przed wizytą. Nie chcę się stresować dwa razy. Obecnie mam dużo pracy więc nie mam kiedy o tym myśleć. Czasem myślę że mąż ma rację jak na mnie krzyczy o pracę i nasze starania 😢 Kochana do środy tylko 2 dni ☺☺☺ Zleci szybciutko ☺ Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością 😘😘😘 Beta będzie w kosmos wierzę w to. 💞 A jak tam się czujesz ???

Ja
Bo tak mnie pokierował lekarz. Chyba jakiś tam standard to 3,7,14.
I całe szczęście, że 3 dpt mnie nie ganiał dodatkowo (a podobno w Bocianie tak jest, któraś tak pisała, ale widocznie nie u mojego doktorka), chociaż może sprawdziłby ten progesteron, czy więcej nie trzeba, ale cóż. Będzie dobrze, bo musi.
Jestem w Bocianie i miałam zrobić test bety 10 dpt. A tranaferowany miałam 5 dniowy zarodek. Zaskoczyłaś mnie tym badaniem w 3, 7 dpt. 😳 progesteronu wg nie robiłam 😞 A dlaczego on jest istotny ? Sorry jeśli to głupie pytanie ale ja dopiero zaczynam jazdę z tym wszystkim 😌

Aaaa okej. To dzięki za info ☺️ to obym miała co sprawdzać w piątek też ❤️
Będzie dobrze i u Ciebie i u mnie 🥰🥰u mnie 4 transfer z 3 mam córeczkę 🥰🥰i koniec już zarodkow ,wiec jeśli będzie nie udany to bym musiała przechodzić trzecia stymulację ale coś mąż mi się tu rzuca ,ze nie chce 😟😟😟bo druga kiepsko zniosłam hiperka szpital 😔😔

Dziś mam urwanie głowy bo spotkania w pracy i muszę się przygotować 😢 Ale dziś dzwonię do swojego ginekologa i umawiam się na wizytę. Ciekawe co on tam zobaczy... Betę zrobię przed wizytą. Nie chcę się stresować dwa razy. Obecnie mam dużo pracy więc nie mam kiedy o tym myśleć. Czasem myślę że mąż ma rację jak na mnie krzyczy o pracę i nasze starania 😢 Kochana do środy tylko 2 dni ☺☺☺ Zleci szybciutko ☺ Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością 😘😘😘 Beta będzie w kosmos wierzę w to. 💞 A jak tam się czujesz ???
Jak się czuje tak mnie boli strasznie kręgosłup ,ze ciężko mi z łóżka wstać ale to dobry znak z córka tez tak mnie bolał 🥰🥰🥰zobaczymy czas pokaże ,a Ty jak się czujesz ??

reklama
Do góry