reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kuwa, lepiej żebym się na ten temat nie rozpisywała bo mnie nie zatrzymasz 😂. I będzie dużo słów na K i na Ch😎
I wiesz co ja teraz sobie myślę 🤔. Ostatnio ktoś pisał, że ważna jest nasza psychika i nastawienie... Dla mnie to g..no prawda. Ja miałam dobre nastawienie do 3 transferów i jakoś mi to nie pomogło 🤷. Po prostu jak ma się udać to się uda i żadna wiara w aniołki mi nie pomoże...
Chyba mam swój zjazd 🥴
Chciałabym zobaczyć tą psychikę tej przemadrzalej, co tak pisze... Łatwo się mądrzyć, dopóki to nas nie dotyczy... Też słyszę, że jestem spięta na maksa, że muszę odpuścić i myśleć pozytywnie... No to sobie teraz zapomnę o 6 nieudanych transferach, bo ten siódmy na pewno będzie szczęśliwy... Bzdury... 😠...
Dla mnie możesz zjeżdżać ile chcesz. Masz prawo fiksowac... Ja będę trzymać kciuki za Ciebie ❤️❤️❤️

reklama
Dlaczego w 7 dpt będziesz robiła bete ?
Bo tak mnie pokierował lekarz. Chyba jakiś tam standard to 3,7,14.
I całe szczęście, że 3 dpt mnie nie ganiał dodatkowo (a podobno w Bocianie tak jest, któraś tak pisała, ale widocznie nie u mojego doktorka), chociaż może sprawdziłby ten progesteron, czy więcej nie trzeba, ale cóż. Będzie dobrze, bo musi.

Ostatnia edycja:
Bo tak mnie pokierował lekarz. Chyba jakiś tam standard to 3,7,14.
I całe szczęście, że 3 dpt mnie nie ganiał dodatkowo (a podobno w Bocianie tak jest, któraś tak pisała, ale widocznie nie u mojego doktorka), chociaż może sprawdziłby ten progesteron, czy więcej nie trzeba, ale cóż. Będzie dobrze, bo musi.
Rozumiem nie wiem jak jest w bocianie bo tam się nie leczę u mnie kaza robić 10 dpt 😀ale ja zawsze robię 8 dpt a 10 to sprawdzam czy rośnie 🥰Tylko jeszcze dwa dni zostały już nie całe 😃damy radę !!!musi być dobrze ,który to twój transfer ??

trzymam kciuki zeby byly prawidlowe a pewnie jest duza szansa bo do blastki doszly, ile na wyniki czekasz? ja czuje sir z invitro jak na rollrr coaster. jedbego dnia super a na drugi sie okazuje ze nie jest tak kolorowo. nic trzeba miec zawsze nadzieje i sie jej trzymac, pozdrawiam
hej, u mnie tez dwie blastki na 7 ktore byly jeszcze 3 dnia:/ bedziesz robic kolejna stymulacje? ja chybq tak tylko noe wiem ile doktor mi karze odczekac miedzu stymulacjami. nic teraz mialy biopsje i za 2-3 tyg wyniki

Rozumiem nie wiem jak jest w bocianie bo tam się nie leczę u mnie kaza robić 10 dpt 😀ale ja zawsze robię 8 dpt a 10 to sprawdzam czy rośnie 🥰Tylko jeszcze dwa dni zostały już nie całe 😃damy radę !!!musi być dobrze ,który to twój transfer ??
Pierwszy 🙃 myślałam, że 7 dzień jest standardem wszędzie, ale właśnie nauczyłam się czegoś nowego 🙃
Ja chyba sobie dzień później właśnie, jeśli będzie coś pozytywnego w środę... Bo co dzień powinno się podwoić prawda?

reklama
A w ogóle, to jakoś w miarę dzielnie się trzymałam z wagą przy tych wszystkich lekach.
Czy możliwe, że teraz prolutex, albo estrofem na mnie zadziałał grubnąco (widzę po brzuchu generalnie i po wadze, właśnie w tym cyklu) czy jednak po prostu sobie pozwoliłam za dużo i zasługuję na karę? 🙃

Do góry