reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, poprzedni rok był ciężki. Cud, że jeszcze w kaftanie nie siedzę🤔. @bazylia128 już dużo nie brakowało😜
@Camilleka mi pisała, że w horoskopie to będzie szczęśliwy rok dla Byków ( czyt Ja), mam powitać w domu nową osobę i kasa mam mi spadać z nieba 😜. To ma być szczęśliwy rok dla 3 znaków : byk, skorpion i rak. Czyli Ja, @Camilleka i @Natsnats 😜. W horoskopy nie wierzę, ale tego jednego akurat będę się trzymać 💪💪💪

I nic o rybkach? Hamstwo :p

reklama
Powtórzyłam dziś tsh i wynik mam w normie... Więc wychodzi na to że przez leki... Od tygodnia ich nie biorę... W piątek mam wizytę poproszę o przepisanie innych 😔😔😔

Załączniki

• IMG_20210111_141011.jpg
    IMG_20210111_141011.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 61
Tsh wariuje w trakcie stymulacji i przy lekach 🤷🏼‍♀️ Sama jestem tego przykładem ;)
Nawet nic nie mów, juz mi każą iść do endykronologa... Ja teraz brałam leki na depresję przepisane przez Lekarza psychiatry... Stwierdził u mnie ostra depresję... Najwidoczniej wychodzi na to że ich brac nie mogę... W piątek mam kolejna wizytę, rano w klinice a wieczorem u niego... Zobaczymy co on powie... Jeszcze na dniach mam zamiar zrobić to ft4 i ft3... Wiem że nigdy nie miałam problemu z tarczyca... Ale ponoć odpowiedni poziom dla starających się jest 1,5... Juz sama nie wiem i się gubię w tym wszystkim 😔😔😔 od dziś zaczynam brać koenzym Q10 powiedzcie mi proszę do kiedy mogę go brac i w jakiej dawce... Bo dziś w aptece dowiedziałam się że są różne... Na początek kupiłam ta najmniejsza 0,30

Cześć dziewczyny. Czytam czasem Wasze posty i widzę że macie dość duże doświadczenie z tymi sprawami. Ja dopiero zaczynam. Pierwsza próba za mną ale nie wiem co będzie dalej. 14 grudnia miałam punkcje a 19 transfer 5-dniowego zarodka 3ab. Niestety moje bhcg jest zbyt niskie. Pierwsze 28 grudnia wyniosło 30,9, 30 grudnia było 71,8. Lekarz mówił że przyrost jest ale i tak betka jest niska. Powtórzyła 4 stycznia i było 219,6. Odstawiłam leki i czekam na miesiączkę... Ale nic nie wskazuje na to że się pojawi. Mam jedynie ogromne piersi 😁 stresuje sie czy to nie pozamaciczna bo dziś 9 stycznia zrobiłam betę i mam wynik 375. Będę dzwonić w poniedziałek do lekarza bo mówił że gdy po 7 dniach nie wystąpi miesiaczka to muszę jechać na usg czy to nie jest ciąża pozamaciczna. Nie wiem co o tym myśleć. Czy któraś z Was miała podobny przypadek. Jak wyglada sytuacja gdy faktycznie będzie to ciąża pozamaciczna. Dajcie znać bo strasznie się stresuje. A i dodam że mam niedrożne jajowody i pcos, a po stymulacji miałam hiperstymulację. Życzę Wam zdrowia i powodzenia ☺

Kurde, ile sępów na horoskop 😜😂😊. Po co wam wszystkim te dziecioki 😜. Pieniędzy nikt nie chce? 😜. Ja się jeszcze waham co wybrać 😜
Fredzia, wybieram kasę i jakieś wakacje w Meksyku albo gdzieś na końcu świata. Głowa mnie boli..... już nawet nie opiszę dziś mojego dnia. Najadłam się ciasta i idę spać.

Fredzia, wybieram kasę i jakieś wakacje w Meksyku albo gdzieś na końcu świata. Głowa mnie boli..... już nawet nie opiszę dziś mojego dnia. Najadłam się ciasta i idę spać.
No coś ty? Aż tak źle? Nawet ciacho nie pomogło? Ja właśnie smażę ziemniaki - kuwa, nigdy mi z nimi nie przejdzie, no kocham talarki ❤️
Jak tam Twój new house?

reklama
A ja wlasnie biszkpot robie na urodzinki - @Mirka30 robisz jakiegos torta? A nasza freddzia kase juz ma bo jakies mieszkanie sprzedala 😂 😂 😂 aza chwwile bedzie i dzidziolek wiec chyba jednak ona wyjdzie na tym wszystkim najlepiej ✊✊✊

Do góry