Taaaaa. Świat jest naszPo co się wahać, bierz wszystko!!!
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Ty masz jakąś domieszkę do tych zastrzyków stymulujących?Taaaaa. Świat jest nasz
Podziel się, bo ja nie potrafię się ogarnąć i wyjsć z depresji... tylko bym leżała i gapiła się w sufit
Chmmmmm, ja jeszcze nic nie biorę . Dzień jak co dzieńTy masz jakąś domieszkę do tych zastrzyków stymulujących?
Podziel się, bo ja nie potrafię się ogarnąć i wyjsć z depresji... tylko bym leżała i gapiła się w sufit
To u mnie typowe - raz na górze, a zaraz dołek . Czy to nie początki schizofrenii???
Gosiu, świat jest popie.rd.olony. Daj sobie czas . Musisz przejść swoją żałobę bidulko.
Gonia0605
To chyba nie żałoba, bo nie czuje żalu... Nic nie czuję. Po prostu brakuje mi energii żeby cokolwiek robić...Chmmmmm, ja jeszcze nic nie biorę . Dzień jak co dzień
To u mnie typowe - raz na górze, a zaraz dołek . Czy to nie początki schizofrenii???
Gosiu, świat jest popie.rd.olony. Daj sobie czas . Musisz przejść swoją żałobę bidulko.
28-go konsultacja u Paś.nika...
Zobaczysz, pogadasz z docentem i poczujesz się trochę lepiej .To chyba nie żałoba, bo nie czuje żalu... Nic nie czuję. Po prostu brakuje mi energii żeby cokolwiek robić...
28-go konsultacja u Paś.nika...
Ja po swoich porażkach też nie widziałam sensu w tym co robię, ale po jakimś czasie słoneczko wyszło. U Ciebie też tak będzie. Niestety nie wiemy co dla nas los przygotował
Ćwiczysz dalej?
Gonia0605
Nie... Nie mam siły... Może się na Zumbe online zapiszę znowu... Pomyślę...Zobaczysz, pogadasz z docentem i poczujesz się trochę lepiej .
Ja po swoich porażkach też nie widziałam sensu w tym co robię, ale po jakimś czasie słoneczko wyszło. U Ciebie też tak będzie. Niestety nie wiemy co dla nas los przygotował
Ćwiczysz dalej?
Nie ma pomyślę! Dawaj dzisiajNie... Nie mam siły... Może się na Zumbe online zapiszę znowu... Pomyślę...
A próbowałaś z Martą Hennig? Ona jest fajna i śmieszna - rozrusza Cię trochę i być może się uśmiechniesz pomiędzy spływającymi kroplami potu
Gonia0605
Mam swojego trenera z siłowni... Lubię z nim zajęcia...Nie ma pomyślę! Dawaj dzisiaj
A próbowałaś z Martą Hennig? Ona jest fajna i śmieszna - rozrusza Cię trochę i być może się uśmiechniesz pomiędzy spływającymi kroplami potu
Ok, może być i pan. Online z nim ćwiczysz?Mam swojego trenera z siłowni... Lubię z nim zajęcia...
Dawaj, pisz do niego. Bo tyłek sflaczeje a wiosna idzie
reklama
Raczej dwubiegunowkaChmmmmm, ja jeszcze nic nie biorę . Dzień jak co dzień
Podziel się: