A weź mi nic nie mów o dłużeniu. W tym miesiącu, na wizytę jechałam już mega zniechęcona do wszystkiegoNa koniec stycznia mam wizytę. Zobaczymy co wyjdzie. Strasznie się to wszystko dłuży
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Fredzia,ale jak w koncu sie uda to bedzie ciaza roku na bbA weź mi nic nie mów o dłużeniu. W tym miesiącu, na wizytę jechałam już mega zniechęcona do wszystkiego
Kto robi???i są równie skuteczne? Ja mam mega trudne transfery i zawsze mega stres, chociaz ten ostatni udany jakims cudem był łatwy ale swojego czasu mocno szukalam opcji zrobienia transferu w znieczuleniuDlatego ja polecam znieczulenie przy transferze nawet Ci pełny pęcherz nie przeszkadza
nieagatka
Normalne, styczen jest slabym miesiacem, zaraz chyba nawet blue monday jest i masz za soba dluugi rok. Teraz bedzie lepiej. Musi byc.A weź mi nic nie mów o dłużeniu[emoji1751]. W tym miesiącu, na wizytę jechałam już mega zniechęcona do wszystkiego[emoji1751]
[emoji110][emoji110][emoji110]
Ja akurat miałam w Macierzyństwie, ale z tego co się dowiadywałam to do jakiej kliniki nie zadzwoniłam każda miała taka opcje. U mnie to był pierwszy transfer i udanyKto robi???i są równie skuteczne? Ja mam mega trudne transfery i zawsze mega stres, chociaz ten ostatni udany jakims cudem był łatwy ale swojego czasu mocno szukalam opcji zrobienia transferu w znieczuleniu
Jak będę podchodzić do następnego to tez napewno pod znieczuleniem
bazylia128
I bardzo dobrze No lepiej zebys nie miala tak duzo jak ja bo wtedy sa slabszej jakosci. Liczymy tak na ok 10 co?Mi 30 sztuk napewno nie grozi. Co najwyżej 10
Chyba, że zadziałają suple . Biorę kupę tego od września
bazylia128
A swiecisz juz ?Dhea, dha, Q10, Wit D4000, Wit b12 metylowaną, kwas to wiadomo, selen, koktajle zielone ( lekarka zleciła) no i gluckophage. A, i jeszcze kupiłam colostrum, ale to do transferu będę brała
Dziś w końcu wzięłam ostatnią tabletkę antykoncepcyjną
bazylia128
No chyba nie tak calkiem caly tataNo no do mamusi podobna teraz ale jak byla noworodkiem cały tata
Pchełka216
kurde, dla mnie stres jest jak nie wiem czy w ogóle jeszcze serce bije itd. wolałabym wiedzieć id razy jak coś jest nie tak. To zależy pewnie od doswiadczen w poprzednich ciazach A im ciąża wyższa tym trudniej psychicznie ale też i fizycznie bo wchodzi np. lyzeczkowanie (ja niestety doświadczyłam tego). ostatnie usg miałam w sylwestra i teraz się zastanawiam czy tam jeszcze w srodku ta kluska jest i czy ma się dobrze.No to bieganie na usg zbyt często to tez zbędny stress. Ja to w ogóle będę miała przerwę teraz z tym usg 4-5tyg. Mogło się tyle zmienić a ja o tym nawet nic nie wiem. Odrazu na NIPT jakiegoś wyjdę z tej izolacji, ale jakoś spokojniejsza jestem jak nie biegam na to usg. Trzymam kciuki :-) pięknych widoków jak to mówią dziewczyny.
reklama
Eh znam to dobrze...ale byleby do 11 tyg, potem detektor tetna załatwia sprawę niektórym ponoc wczesniej sie udaje wysłuchać ale ja nie ryzykowałam zeby sie nie stresować. Teraz teraz staram się nie wariować i codziennie nie słucham ale tak z 2x tydz i odrazu mam uśmiechkurde, dla mnie stres jest jak nie wiem czy w ogóle jeszcze serce bije itd. wolałabym wiedzieć id razy jak coś jest nie tak. To zależy pewnie od doswiadczen w poprzednich ciazach A im ciąża wyższa tym trudniej psychicznie ale też i fizycznie bo wchodzi np. lyzeczkowanie (ja niestety doświadczyłam tego). ostatnie usg miałam w sylwestra i teraz się zastanawiam czy tam jeszcze w srodku ta kluska jest i czy ma się dobrze.
Podziel się: