reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kto robi???i są równie skuteczne? Ja mam mega trudne transfery i zawsze mega stres, chociaz ten ostatni udany jakims cudem był łatwy ale swojego czasu mocno szukalam opcji zrobienia transferu w znieczuleniu
Ja akurat miałam w Macierzyństwie, ale z tego co się dowiadywałam to do jakiej kliniki nie zadzwoniłam każda miała taka opcje. U mnie to był pierwszy transfer i udany😁
Jak będę podchodzić do następnego to tez napewno pod znieczuleniem

No to bieganie na usg zbyt często to tez zbędny stress. Ja to w ogóle będę miała przerwę teraz z tym usg 4-5tyg. Mogło się tyle zmienić a ja o tym nawet nic nie wiem. Odrazu na NIPT jakiegoś wyjdę z tej izolacji, ale jakoś spokojniejsza jestem jak nie biegam na to usg. Trzymam kciuki :-) pięknych widoków jak to mówią dziewczyny.
kurde, dla mnie stres jest jak nie wiem czy w ogóle jeszcze serce bije itd. wolałabym wiedzieć id razy jak coś jest nie tak. To zależy pewnie od doswiadczen w poprzednich ciazach A im ciąża wyższa tym trudniej psychicznie ale też i fizycznie bo wchodzi np. lyzeczkowanie (ja niestety doświadczyłam tego). ostatnie usg miałam w sylwestra i teraz się zastanawiam czy tam jeszcze w srodku ta kluska jest i czy ma się dobrze.

reklama
kurde, dla mnie stres jest jak nie wiem czy w ogóle jeszcze serce bije itd. wolałabym wiedzieć id razy jak coś jest nie tak. To zależy pewnie od doswiadczen w poprzednich ciazach A im ciąża wyższa tym trudniej psychicznie ale też i fizycznie bo wchodzi np. lyzeczkowanie (ja niestety doświadczyłam tego). ostatnie usg miałam w sylwestra i teraz się zastanawiam czy tam jeszcze w srodku ta kluska jest i czy ma się dobrze.
Eh znam to dobrze...ale byleby do 11 tyg, potem detektor tetna załatwia sprawę:) niektórym ponoc wczesniej sie udaje wysłuchać ale ja nie ryzykowałam zeby sie nie stresować. Teraz teraz staram się nie wariować i codziennie nie słucham ale tak z 2x tydz i odrazu mam uśmiech:)

Do góry