reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zeslabilo mnie jak zobaczyłam usg o 7h00 [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Widzialam posta z beta - rosnie jak szalona. Jesli to Cie nie uspokoilo to normalnie kopa w dupsko [emoji14][emoji14]
No tak Invicta dziala, rano hormony i usg, od 12 wizyty online.. Szczerze, dla mnie o wiele lepiej bo inaczej przez te pół dnia by mnie szlag z nerwów trafił :eek: Beta cały czas od początku rośnie tuz ponad 100% jakby ksiegowy wyliczał, nie mniej nie duzo więcej. Geny księgowego czy co...

No tak Invicta dziala, rano hormony i usg, od 12 wizyty online.. Szczerze, dla mnie o wiele lepiej bo inaczej przez te pół dnia by mnie szlag z nerwów trafił :eek: Beta cały czas od początku rośnie tuz ponad 100% jakby ksiegowy wyliczał, nie mniej nie duzo więcej. Geny księgowego czy co...
Wszystko jest pięknie i nie wymyślaj. Beta super, ja na ten dzień miałam 810😂 Teraz relaks.

Kochana ja mam taki deficyt snu jak nigdy w zyciu więc wizja bycia gdziekolwiek poza domem o 7h00 mnie z deczka powalila na kolana [emoji38]
A prawda jest taka, ze bete masz w kosmos wiec ja Cie prosze - wyluzuj troche. Jest mega dobrze, bedzie rodzenstwo dla synka [emoji8]

reklama
Do góry