Ja teraz tak mam, bo tak to sobie z Euthyroxem samym radzilam. Ale ten estrofem trzeba zawsze o tej samej porze i było ciężko mi to pogodzić... Nie mogę się doczekać momentu, kiedy będę żyła bez tych dwóch budzików.Ha ha ! Też tak robiłam z budzikami
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
No to chyba lipa z dalszym karmieniemNiestety nie wiem... Ja miałam tak, ze bardzo się rozchorowałam i nie mogłam karmić i brac leków, wtedy odstawiłam młodego na tydzień i wróciłam z powrotem do karmienia. No, ale on cyckowy chłopak urządził nam takie piekło wtedy, ze ho ho :-) tylko on miał ponad 6 miesięcy wtedy chyba.
super, że udało się tak u Was załatwić
JestemMama!
Taka myśl na ten rok
Święta prawda!
Hej dziewczyny
Lekarz przepisal mi clexane od 21 tc, musze przyjmowac zastrzyk rano, dlatego, ze acard przyjmuje wieczorem. Rano przyjmuje tez euthyrox i mam pytanie, czy musi byc jakas konkretna przerwa pomiedzy clexane a euthyroxem?
Robie godzinna przerwe, najpierw euthyrox na czczo a za godzinke clexane, ale czy to nie za mala przerwa? Jak jest u Was?
Lekarz przepisal mi clexane od 21 tc, musze przyjmowac zastrzyk rano, dlatego, ze acard przyjmuje wieczorem. Rano przyjmuje tez euthyrox i mam pytanie, czy musi byc jakas konkretna przerwa pomiedzy clexane a euthyroxem?
Robie godzinna przerwe, najpierw euthyrox na czczo a za godzinke clexane, ale czy to nie za mala przerwa? Jak jest u Was?
Hej kochana jak u Ciebie masz dzidziusia ? Bo nie w temacie jestemHeja pamiętam, powodzenia
motylek24
Mam córeczkę , transfer zaraz po Tobie. Akurat miałaś stymulację kiedy u Ciebie beta była średnia , a dzidzia zaskoczyła wszystkich. Moja córeczka jest z 5 kwietnia, Ur 37. +1 tc , więc za chwilę skończy dwa lata.Hej kochana jak u Ciebie masz dzidziusia ? Bo nie w temacie jestem
Oo super gratulacje moja córeczka jest również z kwietnia 9 wiec w tym samym miesiącu kończą dziewczynki 2 latka mało kto wierzył ,ze z mojej bety będzie ciąża a tu się udało i rośnie jak na drożdżach panna , masz jeszcze zarodki ?Mam córeczkę , transfer zaraz po Tobie. Akurat miałaś stymulację kiedy u Ciebie beta była średnia , a dzidzia zaskoczyła wszystkich. Moja córeczka jest z 5 kwietnia, Ur 37. +1 tc , więc za chwilę skończy dwa lata.
motylek24
Mam jeden zarodek , a Ty?Oo super gratulacje moja córeczka jest również z kwietnia 9 wiec w tym samym miesiącu kończą dziewczynki 2 latka mało kto wierzył ,ze z mojej bety będzie ciąża a tu się udało i rośnie jak na drożdżach panna , masz jeszcze zarodki ?
reklama
Podziel się: