kaapo
Fanka BB :)
Tak, pierwszy nieudany, nie wiem czy to była ciąża biochemiczna? Bo w 7dpt miałam betę 3,72, żałuję że nie zrobiłam po 48h, lekarz kazał w 14dpt zrobić i tak się posłuchałam i wyszło dzisiaj 0,6. Zawsze po IUI w tym samym lab. miałam <0,1, więc chyba coś się zadziało, a nie błąd lab.Gwiazdo to Ty jesteś po jednym nieudanym transferze? I jeżeli dobrze zrozumiałam masz dwa zarodki zamrożone tak..? Jeżeli dobrze rozumiem to nie kumam rozpaczy:-))))
U mnie tez coś mówili o PCOS, ale spec od PCOS stwierdził, ze może jeden jajnik ale on by się PCOS nie doszukiwał. Wysokie AMH to nie zawsze PCOS. Badana miałam IO - nie mam, Tarczyca- ok, endometriozy - brak, homocysteina - ok, robiłam panel trombofili wrodzonej - brak, kariotypy - ok, histeroskopia - ok nawet wit D badali i tez ok:-) u nas duzo badań wyszło słabych po stronie męża - wysoka chromatyna ona powoduje ze są aberracje w zarodkach. Ogółem mój wiek to już 36l a za pare dni 37l no ryzyko ZD itp jest wieksze
Wiesz, jak starasz się od maja tylko z kliniką i nie nic się nie dzieje, kupę kasy poszło, wisi nad Tobą brak funduszy na kolejną stymulację, to zaczynasz się bać o te dwa zarodki, które zostały niby to 2 próby i niby obydwie mogą okazać się owocne, ale obydwie tez mogą się okazać klapą i wtedy już będę miała problem.