reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak mówią jak nie urok to... no i niestety mi się to przytrafiło i się zaś martwię, bo przeważnie u mnie to oznaka, że organizm się oczyszcza. Masakra. Chyba zeświruję do soboty. Już chciałabym znać wynik. Obojętnie jaki on będzie.

Kinga mam rozumiec - ze to dokonczenie przyslowia cie dopadlo?? Kurde to u mnie tak samo i to od 3 dni - codziennie rano musze leciec do toalety ale bym nie pomyslala ze to zly objaw - no teraz to mnie nastraszylas...

Zapomniałabym o najwazniejszym podchodze do crio juz w tym cyklu wiec juz poprosze o kciuki i mase fluidków by tym razem sie udało :-D

TeQuila - musi sie udac tym razem - juz trzymam kciuki, ciesze sie ze nie musisz juz dluzej czekac - a juz wiesz kiedy dokladnie transfer??

reklama
zuzia dostaniesz po tylku za takie zle mysli zapamietaj sobie jedno WSZYSTKO JEST I BEDZIE DOBRZE!
co do transferu nie wiem jeszcze poki co mam ustalone terminy zabiegów ktore maja dwukrotnie zwiekszyc szanse na zagniezdzenie sie dzieciaczków w brzuszku ;) trasfer bedzie mniej wiecej ok 20 marca znaczy tak wychodzi z moich obliczen :-)

zuzia dostaniesz po tylku za takie zle mysli zapamietaj sobie jedno WSZYSTKO JEST I BEDZIE DOBRZE!
co do transferu nie wiem jeszcze poki co mam ustalone terminy zabiegów ktore maja dwukrotnie zwiekszyc szanse na zagniezdzenie sie dzieciaczków w brzuszku ;) trasfer bedzie mniej wiecej ok 20 marca znaczy tak wychodzi z moich obliczen :-)

Przepraszam -- juz sie poprawiam:)

A co to za zabiegi ktore maja zwiekszyc szanse??

no i nie chce juz slyszec ani słowa zwatpienia i od tej chwili juz same pozytywne mysli moja droga
a te zabieg to endometrium scratching podobno bolesny i nie przyjemny zabieg ale nie zastanawialam sie ani chwili nad podjeciem decyzji w koncu czego sie nie robi dla dzieciaczków ;)

no i nie chce juz slyszec ani słowa zwatpienia i od tej chwili juz same pozytywne mysli moja droga
a te zabieg to endometrium scratching podobno bolesny i nie przyjemny zabieg ale nie zastanawialam sie ani chwili nad podjeciem decyzji w koncu czego sie nie robi dla dzieciaczków ;)

Pierwszy raz slysze o tym... ale jakby mi to mialo pomoc to tez bym sie zdecydowala - juz tak duzo przeszlismy dla tych maluszkow ze juz nic nas nie jest w stanie powstrzymac:)

zgadza sie dlatego ja tez nie wahałam sie ani chwili tez nie słyszałam dopiero moja lekarka mi o tym powiedziala mam nadzieje ze pomoze to moim babelkom ze mna zostac :-)

Tequila sam scratching nie jest bolesny, tylko po troszkę w dole brzucha pobolewa. Nic strasznego, nie bój się, ja miałam 3 razy.

Zuzia2011 - przepraszam, że cię wystraszyłam. Po prostu ciut świruję i szukam dziury w całym. W zasadzie jakieś różne rzeczy mogą być po prostu od nadmiaru leków ( ja mam teraz zwiększony progesteron w ogóle w formie dowcipnej i doustnej też).

Ps. Schizę mam po naturalnej ciąży taką, nie wiem czy to przypadek czy nie, ale akurat w tym czasie co się źle działo tak właśnie miałam.

Ostatnia edycja:
reklama
madzialenak mnie przeraza jedynie fakt ze to bez znieczulenia a ja bardzo niski mam prog bolu tez bede miała 3 zabiegi ;) mam nadzieje ze pomoze i juz niedługo bede natwoim etapie ciązy :)

Do góry