reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czy takie badania wogole sa.Mozesz zrobic Era Test,to jest badanie na okreslenie receptywnosci endometrium i okreslenie kiedy sie otwiera okno implantacyjne,tyle ze u Ciebie doszlo do implantacji.Wiec to tez nie do konca to o co ci chodzi.
Ponoć jak jest biocheniczna to okno jest przesunięte i przy biochemicznych tez się robi.

reklama
A któraś z Was wie jakie badania powinno się wykonać, które mówią o prawidłowości implantacji?
Screenshot_20210101_135117_com.facebook.katana.jpg
Tu masz grupę... Jest prywatna, więc musisz poprosić o dołączenie...

Dziewczyny a ja tak z innej beczki [emoji4] przez koronę, kwarantannę itd przeniosłam się w trakcie starań do Warszawy. Mój facet niestety nie może pracować zdalnie tak długo jak ja i wraca do domu. Nie znam zbytnio ludzi w wawie, więc jak któraś z was miałaby ochotę na spacer, kawę, grzańca itd po pracy to dajcie znać [emoji4] mój transfer jest przesunięty o kolejny miesiąc dlatego trochę tu jeszcze zabawie [emoji1745]

Dziewczyny a ja tak z innej beczki [emoji4] przez koronę, kwarantannę itd przeniosłam się w trakcie starań do Warszawy. Mój facet niestety nie może pracować zdalnie tak długo jak ja i wraca do domu. Nie znam zbytnio ludzi w wawie, więc jak któraś z was miałaby ochotę na spacer, kawę, grzańca itd po pracy to dajcie znać [emoji4] mój transfer jest przesunięty o kolejny miesiąc dlatego trochę tu jeszcze zabawie [emoji1745]
A w jakiej dzielnicy sie zatrzymalas?

Nie robiłaś bety z krwi to nie wiesz. Ja miałam tak, ze 5dpt test mi nie wyszedł w ogóle. 6dpt zrobiłam z rana i był pozytywny, ale nie piłam już od 17:00 bo u mnie zawsze ciężko z tymi testami. A betę 6dpt miałam 86 bo to bliźniaki na świeżo a mrożone zarodki to innymi prawami się kierują. Co do biochemicznej to dobry znak moim zdaniem jest pod warunkiem ze nie są to 2-3 z rzędu. U mnie była biochemiczna, kolejny transfer urodzenie syna. Potem po wielu latach 3 transfery i nic, dopiero kolejny ciąża bliźniacza.
Kochana a jakie mialas zarodki teraz podane?

reklama
Ponoć jak jest biocheniczna to okno jest przesunięte i przy biochemicznych tez się robi.
Czy wg Was ten test ERA ma sens? Z medyczbego punktu? Bo slyszalam ze to badanie jest tak jakby tylko dla cyklu w
Ktorym bylo robione? W sensie „kazdy cykl jest inny”
Zastanawiam sie bo jak nie mialam zadnej implantacji na 4 transfery to moze jednak powinnam przemyslec...

Do góry