reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy wg Was ten test ERA ma sens? Z medyczbego punktu? Bo slyszalam ze to badanie jest tak jakby tylko dla cyklu w
Ktorym bylo robione? W sensie „kazdy cykl jest inny”
Zastanawiam sie bo jak nie mialam zadnej implantacji na 4 transfery to moze jednak powinnam przemyslec...
Transfer robiony jest w kolejnym cyklu ( o ile wyniki beda)w dokladniu tym dniu kiedy jest otwarte okno.Basanie jest wazne 3 miesiace.
Na wyniki tego badania czekasz pomiedzy 3-5 tyg ,bo sa wysylane do Hiszpanii.Dopiero wtedy dzialasz.

Czy wg Was ten test ERA ma sens? Z medyczbego punktu? Bo slyszalam ze to badanie jest tak jakby tylko dla cyklu w
Ktorym bylo robione? W sensie „kazdy cykl jest inny”
Zastanawiam sie bo jak nie mialam zadnej implantacji na 4 transfery to moze jednak powinnam przemyslec...
Ja czytałam o tym teście i w PL nie ma Era Testu jest badanie receptywności. Z tego co mówią badania ten cykl na którym było badanie potem trzeba idealnie odtworzyć takie same dawki leków itp. Ogółem to niby ma jakąś skuteczność. No, ale jak zwykle to nowość, chociaż zaczyna być standardową diagnostyką tylko bardzo drogi ten test bo kosztuje tyle samo co histeroskopia. A jakie Ty zarodki miałaś podane? Bo jednak te o najlepszej morfologii maja największe szanse.

reklama
Do góry