Ja w UK sie juz łapię na ciążę geriatryczna z uwagi na 35+ Plus moj bardzo obciążony wywiad to mam nadzieje ze mnie beda często badac i skanować, oczywiście jeśli dojdzie do tego etapu wogole...
Dojdzie, dojdzie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w UK sie juz łapię na ciążę geriatryczna z uwagi na 35+ Plus moj bardzo obciążony wywiad to mam nadzieje ze mnie beda często badac i skanować, oczywiście jeśli dojdzie do tego etapu wogole...
Ciaza geriatrycznaJa w UK sie juz łapię na ciążę geriatryczna z uwagi na 35+ Plus moj bardzo obciążony wywiad to mam nadzieje ze mnie beda często badac i skanować, oczywiście jeśli dojdzie do tego etapu wogole...
Wow gratuluje! Czy moglabym na priv prosic o namiary na lekarza i klinike do ktorej trafilas z KD?Ewunka,ja z tego szoku nigdy nie wyjde juz chyba...jak tak sie cofam w czasie mojej " niezlomnej kariery" walki o dziecko...3 stymulacje ,okolo 20 nie udanych transferow,nie sorry raz sie cos zadzialo i szlag trafil( bylo czyszczenie) ,tony lekow,dziesiatki badan i UJ,jeden wielki( sorry)
Bierzemy KD,4 transfery ,z nich 4 implantacje,dwojka spi w tej chwili,kolejne w brzuchu( jak sie uda,bo na razie to matrix,jak zawsze)
Co to znaczy dobra klinika,myslacy lekarz,dodatkowe metody...chociaz tym razem bez LATZ i bez embrioglue robilam transfer..
3dlugie lata myslalam ,ze juz nigdy nie bede miec wiecej dzieci...
I nie wiem co tu zawalilo,czy lekarz czy moje komorki do niczego.
Wiem ze z 0% weszlam na 100% i ciagle w to nie moge uwierzyc.
Wiadomo,ze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc...ale i tak to pytanie...jakim cudem? Bedzie mi do konca zycia towarzyszyc
Tak się to dokladnie u nas nazywa, ażda ciężarna 35 + Jak to kiedyś usłyszałam to myślałam że padnę a tu się mówi okazać że będę jedna z nichCiaza geriatryczna
Ewunka a w jakiej klinice sie leczylas? Jaki lekarz? I jaka u was byla przyczyna dlaczego ivf? Jaki to zestaw lekow mials?Jak widać na naszym przykładzie cuda się zdarzają
Jak dla mnie trudne przypadki dobre laboratorium i dobry lekarz to podstawa.
Ja szłam identycznie z lekami i dodatkami jak przy 1 ciąży. Powiedział że jeśli znaleźliśmy drogę do sukcesu to trzeba iść ta sama droga .
I takim sposobem clexane które dodałam sobie sama dla spokoju mojej psychiki muszę brać do końca ciąży jak ostatnio
Ehh bo jeszcze na zakupach byłam.@Joasek i jak u Ciebie? :-) oczywiście pierw rodzinie trzeba powiedziec, ale my czekamy:-) trzymam kciuki
Wow no to zaszalas!! A dobrze pamietam ze chcialas zrezygnowac i jednaj wrocilas? Co zmieniliscie vs poprzednia stymulacja i transfery?Wiecie dziewczyny to jest tak z tymi dziećmi dzisiaj nie mamy ani jednego i rozpaczamy. A potem to się potrafi zmienić w jednej chwili. Ja mam syna, w brzuchu bliźniaki i Bóg wie ile jeszcze dzieci w tych zamrożonych zarodkach bo mam ich aż 6. A 7 lat temu myślałam, ze w naszej sytuacji to jedno góra dwójka....