reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boszzzz dziewczyny jak ja bym już chciała coś działać [emoji2960]
Brakuje mi tych emocji a z drugiej strony się boje ze znów będzie klapa [emoji85]
Ale jak czytam o Waszych brzuszkach to tak strasznie zazdroszczę [emoji3059]

Ewunka,ja z tego szoku nigdy nie wyjde juz chyba...jak tak sie cofam w czasie mojej " niezlomnej kariery" walki o dziecko...3 stymulacje ,okolo 20 nie udanych transferow,nie sorry raz sie cos zadzialo i szlag trafil( bylo czyszczenie) ,tony lekow,dziesiatki badan i UJ,jeden wielki😉( sorry)
Bierzemy KD,4 transfery ,z nich 4 implantacje,dwojka spi w tej chwili,kolejne w brzuchu( jak sie uda,bo na razie to matrix,jak zawsze)
Co to znaczy dobra klinika,myslacy lekarz,dodatkowe metody...chociaz tym razem bez LATZ i bez embrioglue robilam transfer..
3dlugie lata myslalam ,ze juz nigdy nie bede miec wiecej dzieci...
I nie wiem co tu zawalilo,czy lekarz czy moje komorki do niczego.
Wiem ze z 0% weszlam na 100% i ciagle w to nie moge uwierzyc.
Wiadomo,ze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc...ale i tak to pytanie...jakim cudem? Bedzie mi do konca zycia towarzyszyc🤔
Wow gratuluje! Czy moglabym na priv prosic o namiary na lekarza i klinike do ktorej trafilas z KD?

Jak widać na naszym przykładzie cuda się zdarzają 😁
Jak dla mnie trudne przypadki dobre laboratorium i dobry lekarz to podstawa.
Ja szłam identycznie z lekami i dodatkami jak przy 1 ciąży. Powiedział że jeśli znaleźliśmy drogę do sukcesu to trzeba iść ta sama droga .
I takim sposobem clexane które dodałam sobie sama dla spokoju mojej psychiki muszę brać do końca ciąży jak ostatnio 😂
Ewunka a w jakiej klinice sie leczylas? Jaki lekarz? I jaka u was byla przyczyna dlaczego ivf? Jaki to zestaw lekow mials?
Super - ❤️

Wiecie dziewczyny to jest tak z tymi dziećmi dzisiaj nie mamy ani jednego i rozpaczamy. A potem to się potrafi zmienić w jednej chwili. Ja mam syna, w brzuchu bliźniaki i Bóg wie ile jeszcze dzieci w tych zamrożonych zarodkach :eek: bo mam ich aż 6. A 7 lat temu myślałam, ze w naszej sytuacji to jedno góra dwójka....
Wow no to zaszalas!! A dobrze pamietam ze chcialas zrezygnowac i jednaj wrocilas? Co zmieniliscie vs poprzednia stymulacja i transfery? ❤️❤️

reklama
Do góry