reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć 😉 mało tu zaglądam ostanio. U mnie wszystko dobrze. Czekam na kolejne usg lis koniec stycznia. Maluch się rusza coraz częściej i mocniej rozpycha 🥰 a ze mnie istny piechur😉 spaceruje. Już mam w grudniu 117 km w nogach 🤣 w listopadzie było 126 km. Dzięki temu nie tyje jakoś. A jak u Ciebie? Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i serdecznie. ❤️
Ja też rzadko zaglądam bo przenioslam się na wątek marcowych mamusiek😊
U mnie samopoczucie zależy od dnia. Ja.glownie wypoczywam😊
Matko tyle km???? Podziwiam. Co do tycia przybralam 8 kg😊

Kiedy masz wizyte? Ja w poniedziałek. Mi jest słabo na sama myśl o zastrzykach😊
A niby tyle tych zastrzykow sie robi ;) Ja sie samych zastrzykow nie boje jak jakis skutkow ubocznych. Ale narkozy sie tez balam to przez to ze tego nie znalam. Ehhhhjuz to pisalam ale naprawde w ciazy slabo sie poznaje - ciaagle sie wszystkiego boje. Mialam miec wizyte 11.01 ale zadzwonili do mnie i przesuneli na 18.01

reklama
Do góry