nieagatka
Fanka BB :)
Zaangazuj meza [emoji6]O to sprawdzę ten kanał. Ja też mam problemy z depilacja. Brzuch juz duuuuuuuzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaangazuj meza [emoji6]O to sprawdzę ten kanał. Ja też mam problemy z depilacja. Brzuch juz duuuuuuuzy
Jest tyle roznych progesteronow a wy sie tym podjezykowym katujecieniech xi lekarz Duphaston przepisze,ten mozesz lykac.ja biorę luteine pod jezyk i ta mnie dobija , wymiotuje jak kot i to sie zaczeło od niedzieli a musze ja brac 3 razy dziennie . bo dopochwowo to mam lutinusa i to jest ok .
Nie kracz,jutro ja sikam ty robisz Bete.I obydwie w ciazy jestesmy,ok?Dokladnie, granica szaleństwa dobrze ujęte odpuszczę bo i tak wyjdzie negatyw
Ja też rzadko zaglądam bo przenioslam się na wątek marcowych mamusiekCześć mało tu zaglądam ostanio. U mnie wszystko dobrze. Czekam na kolejne usg lis koniec stycznia. Maluch się rusza coraz częściej i mocniej rozpycha a ze mnie istny piechur spaceruje. Już mam w grudniu 117 km w nogach w listopadzie było 126 km. Dzięki temu nie tyje jakoś. A jak u Ciebie? Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i serdecznie.
Zaangazuj meza [emoji6]
O to sprawdzę ten kanał. Ja też mam problemy z depilacja. Brzuch juz duuuuuuuzy
A niby tyle tych zastrzykow sie robi Ja sie samych zastrzykow nie boje jak jakis skutkow ubocznych. Ale narkozy sie tez balam to przez to ze tego nie znalam. Ehhhhjuz to pisalam ale naprawde w ciazy slabo sie poznaje - ciaagle sie wszystkiego boje. Mialam miec wizyte 11.01 ale zadzwonili do mnie i przesuneli na 18.01Kiedy masz wizyte? Ja w poniedziałek. Mi jest słabo na sama myśl o zastrzykach
No moj to chetny ale jak zacznie to bedzie to godzine robilZaangazuj meza [emoji6]
To malutko u mnie z jedna dziewczynką 10 kg juz stuknelo ale ostatnio cos apetytu nie mam.Ja też rzadko zaglądam bo przenioslam się na wątek marcowych mamusiek
U mnie samopoczucie zależy od dnia. Ja.glownie wypoczywam
Matko tyle km???? Podziwiam. Co do tycia przybralam 8 kg
No pamietam ze mialas z tym problemJa tak samo nienawidzę zastrzyków