reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, czy na test paskowy w 5dpt jest zdecydowanie za wcześnie? Kusi mnie aby siknac bo czuje się okropnie...a beta dopiero jutro. W 6dpt beta musi być już 2cyfrowa wiec w 5dpt juz tez jest beta ale może być za niska na test paskowy, co myślicie....?
Adus to jest tak na granicy szalenstwa,wg mnie...bo moze byc juz niska Beta,a test jeszcze nie wychwyci i bedziesz sie nam wieszac,a jutro sie okaze ze jestes w ciazy.

reklama
Bazylia robiła testy bardzo wcześnie i już coś tam wychodziło. U mnie w 7 dpt wyszedł mega bladzioch. Jak jesteś odważna to rób.
Ale bazylia robila chyba bete od razu? Sikacz w 5 a w 7dpt to jednak różnica, chyba nie będę fundować sobie extra stresu. Samopoczucie dopadło mnie fatalne łącznie z napięciem brzucha wiec może zamiast ciąży to zwyczajnie okres nadchodzi!!

Progesteron moze wywolywac wymioty. U mnie to byly straszliwe mdlosci i moja ginw 11tc powiedziala, ze jesli sie tak zle czuje to juz moge go odstawic, przemeczylam sie do 12tc i odstawilam i od razu poczulam sie lepiej.

ja juz jestem na końcówce brania leków . bo mój ginekolog rozpisał wszystko . do 6.01.2021 i koniec . tylko to tak daleko a mnie już wszystko boli . tak mnie 3 razy dziennie ta luteina pod język wymęczy .

Ja go jeszcze biore ale znacznie mniejsze dawki chociaz na poczatku tez sie czulam na nim okropnie - zawroty glowy - balam sie ze sie przewroce ;) Wcale sie nie dziwie ze sie boisz, jeszcze przy blizniakach. Jest taki fajny kanal na youtubie jak zniesc ciążę i nie zwariowac ;) Jesli chodzi o krzywa to ja ja bez ciazy juz zle znioslam. Dostalam po tym ataku hipoglikemmi i caly dzien pozniej przespalam a pozniej wyniki wyszly niedobre. Duza trudnosc mi juz sprawia depilacja w miejscach intymnych. Robie to tylko na wizyty ;) z lusterkiem podrecznym bo innaczej sie nie da ;)
O to sprawdzę ten kanał. Ja też mam problemy z depilacja. Brzuch juz duuuuuuuzy

reklama
Do góry