reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To moze bolalo dlatego, ze mialas skurcze. Nie wiem, ja opisalam jak to wyglada jakby któraś ciekawilo. Wiadomo, ze odczuwanie bolu to indywidualna sprawa.
Miałam znieczulenie dwa razy i nawet nie pamiętam szczegółów. W sumie to nic c wielkiego. Podczas pierwszego znieczulenia był obecny mąż, jak sam relacjonował zbladł jak zobaczył długa igłę.

reklama
Miałam znieczulenie dwa razy i nawet nie pamiętam szczegółów. W sumie to nic c wielkiego. Podczas pierwszego znieczulenia był obecny mąż, jak sam relacjonował zbladł jak zobaczył długa igłę.
U nas meza wypraszają na moment podania znieczulenia. Przy planowanej cc, meza wpuscili jak juz bylam gotowa do tego, zeby cieli. Posadzili mi go kolo glowy i powiedzieli, ze jak bedzie mu slabo to ma sie klasc obok i nie przeszkadzac [emoji16]

Z sali operacyjnej mamy takie 2 wspomnienia.
Pierwsze z 2017 roku, drugie z 2020.

Załączniki

• IMG_20201229_112435_391.jpeg
    IMG_20201229_112435_391.jpeg
    90,1 KB · Wyświetleń: 185
  • Screenshot_20201229-112112__01.jpeg
    Screenshot_20201229-112112__01.jpeg
    76,6 KB · Wyświetleń: 188
Ostatnia edycja:
U nas meza wypraszają na moment podania znieczulenia. Przy planowanej cc, meza wpuscili jak juz bylam gotowa do tego, zeby cieli. Posadzili mi go kolo glowy i powiedzieli, ze jak bedzie mu slabo to ma sie klasc obok i nie przeszkadzac [emoji16]
Mój M nie mógł być na sali operacyjnej. Pewnie się z tego cieszył hihihihi

Dziewczyny, czy na test paskowy w 5dpt jest zdecydowanie za wcześnie? Kusi mnie aby siknac bo czuje się okropnie...a beta dopiero jutro. W 6dpt beta musi być już 2cyfrowa wiec w 5dpt juz tez jest beta ale może być za niska na test paskowy, co myślicie....?

Dziewczyny, czy na test paskowy w 5dpt jest zdecydowanie za wcześnie? Kusi mnie aby siknac bo czuje się okropnie...a beta dopiero jutro. W 6dpt beta musi być już 2cyfrowa wiec w 5dpt juz tez jest beta ale może być za niska na test paskowy, co myślicie....?
jak lubisz mocne wrażenia to sikaj :) ja osobiście tylko beta:)

Jesli beta jutro bedzie np 12, dwucyfrowa, poprawna to dzis szanse, ze test cos pokaze sa nikle. I to jeszcze nie z pierwszego moczu. Ja bym sobie odpuscila... Do jutra niedaleko.

reklama
Moj dostal extra pielegniarza,na wypadek gdyby odlecial🤣 tez go dopiero wpuscili jak bylo wszystko gotowe do cięcia

Do góry