reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
5 dniowe 10 dpt.... Rano jeszcse powtórzę test... Brzuch boli tak jak by zaraz miała przyjść małpa... Dzis jej termin.... 😔😔😔😔
Jak jakaś niska beta i robiłaś teraz to miał prawo nie wyjść. Mi, żeby testy wychodziły to nie mogę pic na noc i te 10IU/L robiłam. Myśle, ze beta przesadzi co i jak jest. Poczekaj do poniedziałku :-)

Jak jakaś niska beta i robiłaś teraz to miał prawo nie wyjść. Mi, żeby testy wychodziły to nie mogę pic na noc i te 10IU/L robiłam. Myśle, ze beta przesadzi co i jak jest. Poczekaj do poniedziałku :-)
A orientujesz się jak to jest, czy mogę teraz od razu po @ zacząć na nowo stymulacje czy muszę odczekać przynajmniej jeden miesiąc????

Jeżeli pomiędzy jedna a drugą minęło z 3 miesiące to możesz już :-)
Minęło bo pierwsza punkcję mialam w lipcu... Nie pamiętam dokładnie którego ale napewno w lipcu.... No nic rano powtórzę test i może w niedziele pobiegnę na betę do szpitala... I w poniedziałek dzwonię do lekarza... Nie wiem czy zmieniać klinikę czy dalej tkwić w tej...

Minęło bo pierwsza punkcję mialam w lipcu... Nie pamiętam dokładnie którego ale napewno w lipcu.... No nic rano powtórzę test i może w niedziele pobiegnę na betę do szpitala... I w poniedziałek dzwonię do lekarza... Nie wiem czy zmieniać klinikę czy dalej tkwić w tej...
Spokojnie, być może test jakiś wadliwy.

Czy któraś z was korzystała z tego j??? Interesuje mnie ten pakiet 2+1 na czym to polega?? Jestem w stanie jeździć do poznania jeśli tylko będę się kwalifikować do tego programu...

Załączniki

• Screenshot_20201225_213316_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201225_213316_com.android.chrome.jpg
    329,6 KB · Wyświetleń: 74
Cześć dziewczyny! Życzę Wam miłego dalszego świętowania w rodzinnym gronie🌲🌲🌲 Ja w końcu (wczoraj) zaczęłam drugą stymulację. Fakt że zaczęłam w Wigilię przyjmuję za dobry znak😉
@Evela.6 dopisz mnie proszę do kalendarza na wizytę 29 grudnia. Tym razem krótki protokół. Zaczynam od Menopuru (zwiekszyli mi dawkę) i Gonalu. Mam nadzieję że będzie lepszy efekt bo poprzednio tylko 2 zarodki. Jestem dobrej myśli. Lepiej niż w poprzednich latach znioslam Wigilię, życzenia i święta. Chyba dlatego że mam świadomość że działamy, że jest jeszcze nadzieja.
Trzymam kciuki za Was wszystkie✊✊✊Gratuluję tym którym się udało👍👍👍
Mało się tu udzielam ale cieszę się że jesteście. Dzięki Wam czuję że nie jestem sama😀

reklama
Spokojnie, testy sikane są bardzo często zdradliwe. Gdzie się leczysz? Hodowali do blastocysty? Immunologia przebadana?

Do góry