JestemMama!
Fanka BB :)
5 dniowe 10 dpt.... Rano jeszcse powtórzę test... Brzuch boli tak jak by zaraz miała przyjść małpa... Dzis jej termin....A który to dpt? 3 dniowe zarodki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 dniowe 10 dpt.... Rano jeszcse powtórzę test... Brzuch boli tak jak by zaraz miała przyjść małpa... Dzis jej termin....A który to dpt? 3 dniowe zarodki?
Jak jakaś niska beta i robiłaś teraz to miał prawo nie wyjść. Mi, żeby testy wychodziły to nie mogę pic na noc i te 10IU/L robiłam. Myśle, ze beta przesadzi co i jak jest. Poczekaj do poniedziałku :-)5 dniowe 10 dpt.... Rano jeszcse powtórzę test... Brzuch boli tak jak by zaraz miała przyjść małpa... Dzis jej termin....
A orientujesz się jak to jest, czy mogę teraz od razu po @ zacząć na nowo stymulacje czy muszę odczekać przynajmniej jeden miesiąc????Jak jakaś niska beta i robiłaś teraz to miał prawo nie wyjść. Mi, żeby testy wychodziły to nie mogę pic na noc i te 10IU/L robiłam. Myśle, ze beta przesadzi co i jak jest. Poczekaj do poniedziałku :-)
Jeżeli pomiędzy jedna a drugą minęło z 3 miesiące to możesz już :-)A orientujesz się jak to jest, czy mogę teraz od razu po @ zacząć na nowo stymulacje czy muszę odczekać przynajmniej jeden miesiąc????
Minęło bo pierwsza punkcję mialam w lipcu... Nie pamiętam dokładnie którego ale napewno w lipcu.... No nic rano powtórzę test i może w niedziele pobiegnę na betę do szpitala... I w poniedziałek dzwonię do lekarza... Nie wiem czy zmieniać klinikę czy dalej tkwić w tej...Jeżeli pomiędzy jedna a drugą minęło z 3 miesiące to możesz już :-)
A ja miałam jedną stymulację za drugą.... Nie kazali mi czekać jednego cykluJeżeli pomiędzy jedna a drugą minęło z 3 miesiące to możesz już :-)
Spokojnie, być może test jakiś wadliwy.Minęło bo pierwsza punkcję mialam w lipcu... Nie pamiętam dokładnie którego ale napewno w lipcu.... No nic rano powtórzę test i może w niedziele pobiegnę na betę do szpitala... I w poniedziałek dzwonię do lekarza... Nie wiem czy zmieniać klinikę czy dalej tkwić w tej...
Spokojnie, testy sikane są bardzo często zdradliwe. Gdzie się leczysz? Hodowali do blastocysty? Immunologia przebadana?Minęło bo pierwsza punkcję mialam w lipcu... Nie pamiętam dokładnie którego ale napewno w lipcu.... No nic rano powtórzę test i może w niedziele pobiegnę na betę do szpitala... I w poniedziałek dzwonię do lekarza... Nie wiem czy zmieniać klinikę czy dalej tkwić w tej...