reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
5 dniowe 10 dpt.... Rano jeszcse powtórzę test... Brzuch boli tak jak by zaraz miała przyjść małpa... Dzis jej termin.... 😔😔😔😔
Jak jakaś niska beta i robiłaś teraz to miał prawo nie wyjść. Mi, żeby testy wychodziły to nie mogę pic na noc i te 10IU/L robiłam. Myśle, ze beta przesadzi co i jak jest. Poczekaj do poniedziałku :-)

Jak jakaś niska beta i robiłaś teraz to miał prawo nie wyjść. Mi, żeby testy wychodziły to nie mogę pic na noc i te 10IU/L robiłam. Myśle, ze beta przesadzi co i jak jest. Poczekaj do poniedziałku :-)
A orientujesz się jak to jest, czy mogę teraz od razu po @ zacząć na nowo stymulacje czy muszę odczekać przynajmniej jeden miesiąc????

Jeżeli pomiędzy jedna a drugą minęło z 3 miesiące to możesz już :-)
Minęło bo pierwsza punkcję mialam w lipcu... Nie pamiętam dokładnie którego ale napewno w lipcu.... No nic rano powtórzę test i może w niedziele pobiegnę na betę do szpitala... I w poniedziałek dzwonię do lekarza... Nie wiem czy zmieniać klinikę czy dalej tkwić w tej...

Minęło bo pierwsza punkcję mialam w lipcu... Nie pamiętam dokładnie którego ale napewno w lipcu.... No nic rano powtórzę test i może w niedziele pobiegnę na betę do szpitala... I w poniedziałek dzwonię do lekarza... Nie wiem czy zmieniać klinikę czy dalej tkwić w tej...
Spokojnie, być może test jakiś wadliwy.

Czy któraś z was korzystała z tego j??? Interesuje mnie ten pakiet 2+1 na czym to polega?? Jestem w stanie jeździć do poznania jeśli tylko będę się kwalifikować do tego programu...

Załączniki

• Screenshot_20201225_213316_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201225_213316_com.android.chrome.jpg
    329,6 KB · Wyświetleń: 78
Cześć dziewczyny! Życzę Wam miłego dalszego świętowania w rodzinnym gronie🌲🌲🌲 Ja w końcu (wczoraj) zaczęłam drugą stymulację. Fakt że zaczęłam w Wigilię przyjmuję za dobry znak😉
@Evela.6 dopisz mnie proszę do kalendarza na wizytę 29 grudnia. Tym razem krótki protokół. Zaczynam od Menopuru (zwiekszyli mi dawkę) i Gonalu. Mam nadzieję że będzie lepszy efekt bo poprzednio tylko 2 zarodki. Jestem dobrej myśli. Lepiej niż w poprzednich latach znioslam Wigilię, życzenia i święta. Chyba dlatego że mam świadomość że działamy, że jest jeszcze nadzieja.
Trzymam kciuki za Was wszystkie✊✊✊Gratuluję tym którym się udało👍👍👍
Mało się tu udzielam ale cieszę się że jesteście. Dzięki Wam czuję że nie jestem sama😀

reklama
Spokojnie, testy sikane są bardzo często zdradliwe. Gdzie się leczysz? Hodowali do blastocysty? Immunologia przebadana?

Do góry