reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny już sił mi brak! Jestem po łyżeczkowaniu i biorę teraz antykoncepcję na 22 dni (lekarz mi ją przepisał). Jak już skończę to mam się zgłosić do ginekologa i on stwierdzi, czy już wszystko się zagoiło i jeśli tak to czeka mnie transfer. Nie mogę i już nie chce czekać. Czas tak się dłuży. Powiedzieli mi że jak skończę brać antykoncepcję to zacznie mi się okres. Też tak któraś z was miała ?
Wiem ,czekanie jest ciężkie. Po odstawieniu antykoncepcyji po około 3 dniach powinnaś dostać okres, po idź na kontrolę. Zobqczysz co i jak, może dostaniesz zielone światło.
Ja po pustym jaju podchodziłam w następnym cyklu, ale nie miałam łyżeczkowania

a czemu przed 6 tyg robiłaś 2 razy usg? coś było nie tak?
najpierw byłam 2 tyg po transferze. Musiałam iść żeby dostać l4 i od razu zrobił usg. Kazał przyjść za 2 tyg i dalej był tylko rosnący pęcherzyk. Kazał zrobić bete i była 67 k a po 3 dniach 113 k. Napisał ze wszystko ok i kazał znów przyjść za dwa tyg.

reklama
Do góry