Kolendra29
Fanka BB :)
Dziewczyny a przy pustym jaju rosła Wam normalnie beta? W środę mam kolejne usg bardzo się boje ze nie będzie zarodka. 2 tyg temu czyli 5+4 był pęcherzyk 13 mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rosła normalnieDziewczyny a przy pustym jaju rosła Wam normalnie beta? W środę mam kolejne usg bardzo się boje ze nie będzie zarodka. 2 tyg temu czyli 5+4 był pęcherzyk 13 mm
Moja rosła normalnieDziewczyny a przy pustym jaju rosła Wam normalnie beta? W środę mam kolejne usg bardzo się boje ze nie będzie zarodka. 2 tyg temu czyli 5+4 był pęcherzyk 13 mm
Moja też rosła wtedy normalnieDziewczyny a przy pustym jaju rosła Wam normalnie beta? W środę mam kolejne usg bardzo się boje ze nie będzie zarodka. 2 tyg temu czyli 5+4 był pęcherzyk 13 mm
Mnie się wyświetlają razem z resztą wyników i byłam ciekawa czy cos mówią.bez przeliczena na MOM nic nie powie, ja miałam odbiór wyników u lekarza i od razu USG więc nawet nie widziałam ich przed USG
Ja sama skorzystałam z psychologa, po 4 latach starań jeszcze przed in vitro sama stwierdziłam ze pójdę, żeby się dowiedzieć co mi powie, jak sobie z tym radzić skąd brać ciągle na nowo siły i uważam że to był dobry krok. Oczywiście to nie jest tak ze dostajesz skrzydeł i od razu wszystko Ci się udaje, ale pokazała mi jak radzić nad czym powinnaś popracować i na co zwrócić uwagę. Byłam na ok 6 spotkaniach bo potem pani psycholog zaszła w ciąże do dziś pamiętam jak ciężko było jej mi o tym powiedzieć że przechodzi na zwolnienie i bym musiała iść do kogo innego do kolejnego psychologa juz nie poszłam bo stwierdziłam że nie chce po raz kolejny opowiadac tego samego a pozatym poczułam jakaś siłę ze juz wiem jak sobie radzićtamte lekcje zostały mi w głowie i staralismy się jeszcze dwa lata aż w końcu się udało .Moja doktor już mnie dzis do psychologa chciała zapisać bo wie, że z moją historia (2xpuste jajo, 2xporonienie)mogę mieć problemy z panowaniem nad stresem ale ja naprawdę dobrze ogarniam dopóki nie muszę robić tych badań. One mnie zjadają. Nawet nie chce wchodzić na wagę bo pewnie jest dramat bo wiem, że schudłam przez te nerwy mimo dokarmiania mamy [emoji2368] ale tak jak piszesz:tylko spokój nas uratuje [emoji8]
Trzymam kciukiMoja doktor już mnie dzis do psychologa chciała zapisać bo wie, że z moją historia (2xpuste jajo, 2xporonienie)mogę mieć problemy z panowaniem nad stresem ale ja naprawdę dobrze ogarniam dopóki nie muszę robić tych badań. One mnie zjadają. Nawet nie chce wchodzić na wagę bo pewnie jest dramat bo wiem, że schudłam przez te nerwy mimo dokarmiania mamy [emoji2368] ale tak jak piszesz:tylko spokój nas uratuje [emoji8]
Rosła normalnie. Już reraz tylko usg.Dziewczyny a przy pustym jaju rosła Wam normalnie beta? W środę mam kolejne usg bardzo się boje ze nie będzie zarodka. 2 tyg temu czyli 5+4 był pęcherzyk 13 mm
Moja już jest z kamienia . Powiem Ci, że zależy mi bardzo, to jest oczywiste ale jak nigdy jestem przygotowana na porażkę i już planowalam kolejne podejście a tu młody się nie poddaje i zaskakuje [emoji3590]Naobiecywałam mu jak to będzie fajnie jak przez to przejdziemy, może przemówiłam dziecku do rozsadku[emoji6] [emoji110]Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Po jakimś czasie d.pa twardnieje kto długo walczy ten wie !!!
Liczę na szczęśliwy finał.
Około 2 tygodnie trzeba czekać na niektóre wyniki. Nie trzeba robić ich na czczo, ale nie możesz mieć miesiączki, bo trzeba pobrać wymaz.Hej Wszystkim Czy orientuje się ktos ile sie czeka na wyniki badań niezbedne przed kriotransferem i czy te badania trzeba robic na czczo? Ostatni transfer miałam dawno temu i wszystkie badania oczywiscie sa już nieważne