bazylia128
Fanka BB :)
Bardzo sie ciesze ze działasz@bazylia128 jak się czujesz i fredzioszka też no i @klaudiaanita super że z malutka wszystko wzorowo oby tak dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo sie ciesze ze działasz@bazylia128 jak się czujesz i fredzioszka też no i @klaudiaanita super że z malutka wszystko wzorowo oby tak dalej
Idz gdzie indziej do lekarza@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
29.12 wizyta u lekarza prowadzącego
21.01 badania połówkowe
Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytęmiała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady
myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
No i połówkowe umówili mi 22 tydzień 5 dzień. Czy to nie za późno ?
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez
Czy to normalne ?
Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciukiA z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę
![]()
Dla swojego spokoju pójdź gdzieś indziej na usg przed świętami@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
21.01 badania połówkowe
Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytęmiała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady
myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez
Czy to normalne ?
Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciukiA z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę
![]()
Połówkowe do końca 22tc można zrobić, ja sama przełożyłam na prawie 22tc bo miałam niespodziewaną wizytę na IP bo przez 24h nie czułam małego więc tam zrobili USG a że nie chcę go ciągle badać to postanowiłam zrobić 2tyg przerwy od usg i badanie będę miała 2dni przed wigilią.@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
21.01 badania połówkowe
Czy to normalne ?
![]()
To zależy od wieku do 35rz nie można transferować dwóch. Po 35rz to zależy od wieku czynników czy są słabe czy super dobre zarodki, czy to pierwszy transfer itp...Powiedzcie dziewczyny czy warto transferiwac 2 blastocysty udało się zaplodnic 6 komórek z czego 3 ładnie się dzielą i powinny dotrwać do blastocysty A 3 dużo gorzej nie wiadomo czy przetrwają