reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 jak się czujesz i fredzioszka też no i @klaudiaanita super że z malutka wszystko wzorowo oby tak dalej
Bardzo sie ciesze ze działasz ;) Histeroskopia to juz bardzo duzo - czekamy !!!! Ja sie czuje dobrze - troche mi sie ciezko robi i kregoslup boli jak za dlugo cos porobie ;) A dzisiaj walczylam z piernikami ;)

reklama
@Evela.6 proszę o wpisanie do kalendarza
29.12 wizyta u lekarza prowadzącego
21.01 badania połówkowe

Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytę 🥺🥺 miała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady 😭 myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
No i połówkowe umówili mi 22 tydzień 5 dzień. Czy to nie za późno ? 🥺🥺🥺
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez 🥺
Czy to normalne ?

Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciuki ❤️❤️❤️ A z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę ❤️❤️
Idz gdzie indziej do lekarza ;) Nie czekaj z tak piekna wiadomościa ;) To normalne ze masz zmienne nastroje - ja tez czasami radze sobie lepiej a raz gorzej ;) Ale jakos sobie radzimy ;)

21.01 badania połówkowe

Dziewczynki mój lekarz prowadzący złapał CoViD i przenieśli mi wizytę 🥺🥺 miała nadzieje na badanie przed świetami bo mieliśmy zamiar w wigilie powiedzieć rodzicom.... ale jak nie potwierdzę ze wszystko dobrze to nie dam rady 😭 myślicie ze powinnam się umówić do innego lekarza na kontrole skoro czyje taki mocny niepokój ??
Ostatnio mam coraz gorszy nastrój ... do tej pory dobrze radziłam sobie z emocjami ale od kilku dni wszystko mnie drażni i doprowadza do łez 🥺
Czy to normalne ?

Mało się udzielam ale kibicuje wszystkim i trzymam kciuki ❤️❤️❤️ A z tymi co już maluszki maja w brzuchach wspólnie się cieszę ❤️❤️
Dla swojego spokoju pójdź gdzieś indziej na usg przed świętami 😘
I ciesz się z rodziną z tej cudownej córeczki w brzuszku 🥰
Normalne wszystkie ciężarne wariujemy 😂

W piątek skonczyla mi sie kwarantanna, jeszcze nie odwiedzam rodzicow i znajomych ale musze sie przyznac ze pierwsze co zrobilam to oczywiscie badania z krwi i moczu ale pozniej odwiedzilam kilka sklepow. Co za przyjemnosc ;) Wczoraj cieszylam sie nawet z wizyty w sklepie z bronią z Łukaszem - taka jestem spragniona ludzi i atrakcji ;) Bylam tez na cudownym spacerku z psami nad rzeka - co to znaczy wolność ;) Za chwile jedziemy na zrodelko objawienia - dawno nie bylam a kiedys wam wrzucalam zdjecie - jest polozone w samym srodku lasu - biore aparat - dostalam w prezencie od tesciow lustrzanke - straszliwie sie wkrecilam, ucze sie robic zdjecia - oczywiscie kupili mi pod kierunkiem robienia sesji zdjeciowej Natalce - cudowny prezent ;) Szkoda tylko ze u mnie wogole nie ma dnia, switla dziennego - normalnie wstaje i jest ciemno a o 15 - tej jest juz noc ;) Denrwuje sie jutrejsza wizyta - minął pełny miesiac. @Margollcia kochana co u ciebie? @anett96 jak sie czujesz. Wczoraj tak sobie o tobie myslalam bo mi sie naprawde ciezko zaczelo robic - az wstyd. W głowie mam tyle rzeczy zaplanowanych do zrobienia a niestety organizm w pewnym momencie mowi STOP i zwyczajnie musze sie polozyc. Ty z blizniakami to dopiero musisz juz odczuwac wszystko? Wjade jutro do biedronki bo ma byc odziez termoaktywna - podobno jest super - mam tego duzo ale teraz potzrebuje inny rozmiar ;) obiecalam sobie ze bede codziennie chodzic na kijkach zeby sie dotlenic i troche rozruszac po kwarantannie bo cholewcia nie moge sie zgodzic na taki obnizony stan kondycji ;) Ale pierdu pierdu popisalam ;) Miłej niedzieli !!!!!!!!

21.01 badania połówkowe

Czy to normalne ?

Połówkowe do końca 22tc można zrobić, ja sama przełożyłam na prawie 22tc bo miałam niespodziewaną wizytę na IP bo przez 24h nie czułam małego więc tam zrobili USG a że nie chcę go ciągle badać to postanowiłam zrobić 2tyg przerwy od usg i badanie będę miała 2dni przed wigilią.

Powiedzcie dziewczyny czy warto transferiwac 2 blastocysty udało się zaplodnic 6 komórek z czego 3 ładnie się dzielą i powinny dotrwać do blastocysty A 3 dużo gorzej nie wiadomo czy przetrwają

reklama
Powiedzcie dziewczyny czy warto transferiwac 2 blastocysty udało się zaplodnic 6 komórek z czego 3 ładnie się dzielą i powinny dotrwać do blastocysty A 3 dużo gorzej nie wiadomo czy przetrwają
To zależy od wieku do 35rz nie można transferować dwóch. Po 35rz to zależy od wieku czynników czy są słabe czy super dobre zarodki, czy to pierwszy transfer itp...

Do góry